Lucky List #8 (canon 70d en Linkpizza)

lucky list

Vorige week heb ik hem niet geplaatst, maar deze week is hij zeker weer terug! Ondanks dat het afgelopen week een soort van achtbaan was door de situatie met mijn vader waren er natuurlijk ook wel leuke dingen die ik graag wil delen en waar ik ook wel heel blij van werd. Jullie konden al lezen in mijn vorige Lucky List dat ik een nieuwe baan heb in de blogwereld 🙂 daarover ga ik nu wat meer vertellen voor degenen die het nog niet wisten. Net als de Canon 70D die heel erg hoog op mijn wishlist staat! ♥

Lucky List (canon 70d en Linkpizza)

Mijn nieuwe baan
Voor iedereen die het nog niet weet, ik ga werken voor Linkpizza per 1 juni! Ik heb er ook al over Linkpizza geschreven, hoe het werkt en wat het precies is. Toen was nog niet definitief bekend dat ik er zou gaan werken dus ik was heel blij toen het allemaal rond was 🙂 Op mijn vrije vrijdag ben ik daar naartoe gegaan en heb ik kennis gemaakt. Ook hebben we een aantal dingen besproken en een soort plan van aanpak gemaakt en ik kan niet wachten tot ik er kan beginnen. Mijn taak wordt vooral het helpen van Nederlandse bloggers!

Blog uiterlijk veranderd
Mijn layout heb ik zelf niet veranderd (ben veel te blij met deze!) maar heb wel wat andere dingen eraan veranderd. Zo heb ik de lettertypen van de titels veranderd en ook het lettertype van de artikelen zelf. Vind zo’n vetgedrukt schuin lettertype eigenlijk best wel cool staan en weer eens wat anders dan de ‘standaard’ dingen die je ziet. Mocht je benieuwd zijn welke lettertypen het zijn: Playfair Display zijn de titels en Lato is de overige tekst op mijn blog. Perfecte combi! Ook heb ik mijn sidebar iets rustiger gemaakt, een favoriete shops lijstje toegevoegd (in samenwerking met Linkpizza) en heb ik de ‘populaire artikelen’ bar bovenin weggedaan. Ik weet niet of jullie hier vaak naar keken? Zelf vond ik het namelijk best wel druk ogen en nu is er meer rust. De populaire artikelen vind je nu onderin de sidebar.

Leuke samenwerkingen
Ook kreeg ik de afgelopen weken weer een aantal super leuke mailtjes van bedrijven waar ik een samenwerking mee aangegaan ben. Daarover zien jullie natuurlijk meer op mijn blog op het moment dat dit kan! Blijf het superleuk vinden als een bedrijf contact opneemt voor een leuke samenwerking. Voelt toch als een soort van waardering denk ik dan en dat ze je blog leuk vinden om hun producten op te laten zien.

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

Verder werd ik natuurlijk blij van het mooie weer, de vrije dagen die er zijn, leuke sociale afspraakjes, wijntjes doen op het terras en het geluk dat ik nog een paar dagen vrij kon zijn tussen mijn laatste werkdag bij mijn huidige baan en het begin bij mijn nieuwe baan. Ook wil ik een nieuwe camera gaan aanschaffen maar twijfel nog heel erg tussen de Canon G7x of de Canon 70D. Dat is nog wel een moeilijke keuze, mede ook doordat er best wel een prijs verschil in zit.

13 Reacties

 1. Dana
  17 mei 2016 / 22:40

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Hopelijk komen nu alleen maar goede tijden aan na de rollercoaster met je vader :*
  Lees het laatste blogbericht van Dana – School update #7My Profile

 2. 17 mei 2016 / 19:46

  Congrats met de nieuwe baan leuk hoor. Ik wil ook een nieuwe camera maar ben er ook nog niet uit de GX7 staat ook op mijn lijstje 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Annette – StyletoneMy Profile

 3. Manon
  17 mei 2016 / 14:36

  Gaaf zeg , je nieuwe baan. Het is al bijna 1 juni! ik ben benieuwd hoe je het gaat hebben. Veel succes alvast !
  Lees het laatste blogbericht van Manon – Tag | This Or That?My Profile

 4. 17 mei 2016 / 13:13

  Gaaf hoor je nieuwe baan en 1 juni is het al bijna! Dat over je vader is mij ontgaan en ga gauw even lezen. Je bent in ieder geval goed bezig en dat blijft gelukkig niet onopgemerkt, vandaar ook de leuke samenwerkingen die je zeker verdiend. Want je bent wel altijd eerlijk, origineel en hebt geen probleem om tips te delen dat waardeer ik erg als bezoeker.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Dierproefvrije nagellakMy Profile

 5. 17 mei 2016 / 12:36

  Zo leuk van je nieuwe baan, benieuwd hoe het gaat lopen allemaal 🙂 Sterkte met je vader ook trouwens!
  Lees het laatste blogbericht van Bianca – Dreamy feather nail artMy Profile

 6. 17 mei 2016 / 10:41

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan, heel veel succes gewenst meid. Ook heel veel succes met het kiezen van een camera!
  Lees het laatste blogbericht van Kaylee Joosten – Mijn dagboekje #1My Profile

 7. 17 mei 2016 / 08:49

  Superleuk van je baan bij Linkpizza, gefeliciteerd! Ik heb naar aanleiding van je eerdere artikel wel een account aangemaakt, maar er verder nog niks mee gedaan. Wie weet klop ik nog wel eens bij je aan 😉
  Die balk met populaire artikelen onderin vind ik inderdaad rustiger ogen. Verder ziet alles er top uit hoor!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Makeup Revolution Iconic Pro 2 reviewMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   17 mei 2016 / 15:38

   Je mag altijd aankloppen, vind het leuk om te helpen! 🙂

 8. 17 mei 2016 / 06:24

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Klinkt heel leuk en interessant wat je gaat doen! Succes!
  Lees het laatste blogbericht van Darina – Weekend Notes 1My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.