Lucky list (sims 4, Snapchat, winactie)

lucky list

Ondanks dat ik nu al twee dagen thuis zit van het werk omdat ik me niet lekker voel, zijn er ook een aantal dingen waar ik natuurlijk wel heel erg blij van werd de afgelopen tijd, zoals de Sims 4. Zelf vind ik het ook heel belangrijk om blij te (blijven) worden van kleine dingen, dan ga je de grotere echt meer waarderen, geloof me ;) Zelf ben ik me altijd wel bewust van de kleine dingen waar ik echt blij van word of gelukkig van wordt. Hier ga ik je laten zien waar ik nu de laatste tijd blij van werd en nog steeds wordt!

Sims 4

Hoewel ik toch wel heel lang Sims 2 heb gespeeld, later ook nog Sims 3 en nu Sims 4 , kan ik wel zeggen dat ik Sims 4 het leukste vind qua spelen, details en camera. De uitbreidingen van de Sims 3 en Sims 2 vond ik dan wel leuker maar wellicht er nog leuke uitbreidingen voor de Sims 4 komen. Voor nu speel ik het heel erg vaak en geniet ik daarvan. Als ik me nu een beetje beter voel (gezien de laatste twee dagen) dan speel ik het. Of ’s avonds na het werk. Spelen jullie het ook?

Snapchat

Ook vind ik het heerlijk om Snapchat meerdere keren per dag te verversen en te kijken wie er nu weer iets aan ‘zijn verhaal’ heeft toegevoegd. Veelal volg ik mensen uit mijn privé omgeving, maar ook YouTubers, Bloggers of bekende mensen zoals van Geordie Shore. Ik schreef hier eens een artikel over en die vind je hier. Ook blijf ik nieuwe mensen toevoegen waarvan ik niet wist dat ze Snapchat hadden. Vind het vooral leuk om een kijkje te krijgen in iemand zijn privé leven. Jep, ik ben een oud wijf, haha.

Pakketjes

Ook krijg ik de laatste tijd weer leuke pakketjes binnen voor mijn blog. Daar ben ik echt super dankbaar voor, elke keer weer. Soms vraag ik zelf een product(en) aan om te reviewen en soms krijg ik het gewoon zonder erom te vragen. Het laatste voelt dan echt als een cadeau en voor mezelf ook een teken dat mijn blog toch wel van goede kwaliteit is, anders krijg je het denk ik niet. Is ook een soort drijfveer om daaraan te denken als ik even in een dip zit. Een pakketje die ik dubbel ontving mag ik zelfs weggeven en dat doe ik op Twitter, check de tweet hieronder. Als je mij volgt en de tweet retweet doe je mee. Morgen is de uitslag :)

Volg @DoorMariska, RT en maak kans op dit Maybelline pakketje met o.a. the blushed nudes palette! woensdag uitslag! pic.twitter.com/l0RDIDKPBw

— Mariska (@DoorMariska) 22 februari 2016

Privé

Ondanks dat er de laatste tijd wat strubbelingen waren zoals mijn paniekaanvallen, kan ik zeggen dat het de laatste tijd best wel goed gaat, behalve dat ik nu dus gewoon ziek ben. Ik krijg eens in de zoveel tijd hulp, neem genoeg tijd voor mezelf, geniet van de kleine dingetjes en mijn blog, leuke sociale dingen en … het is heel gezellig met iemand waar ik verder niets over ga zeggen ;)

Lees ook:
Lucky list #15
Lucky list #16
Very Personal | Jezelf het buitenbeentje voelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *