Lucky list (sims 4, Snapchat, winactie)

door Mariska

Ondanks dat ik nu al twee dagen thuis zit van het werk omdat ik me niet lekker voel, zijn er ook een aantal dingen waar ik natuurlijk wel heel erg blij van werd de afgelopen tijd. Zelf vind ik het ook heel belangrijk om blij te (blijven) worden van kleine dingen, dan ga je de grotere echt meer waarderen, geloof me 😉 Zelf ben ik me altijd wel bewust van de kleine dingen waar ik echt blij van word of gelukkig van wordt. Hier ga ik je laten zien waar ik nu de laatste tijd blij van werd en nog steeds wordt!

Sims 4

Hoewel ik toch wel heel lang Sims 2 heb gespeeld, later ook nog Sims 3 en nu Sims 4, kan ik wel zeggen dat ik Sims 4 het leukste vind qua spelen, details en camera. De uitbreidingen van de Sims 3 en Sims 2 vond ik dan wel leuker maar wellicht er nog leuke uitbreidingen voor de Sims 4 komen. Voor nu speel ik het heel erg vaak en geniet ik daarvan. Als ik me nu een beetje beter voel (gezien de laatste twee dagen) dan speel ik het. Of ’s avonds na het werk. Spelen jullie het ook?

Snapchat

Ook vind ik het heerlijk om Snapchat meerdere keren per dag te verversen en te kijken wie er nu weer iets aan ‘zijn verhaal’ heeft toegevoegd. Veelal volg ik mensen uit mijn privé omgeving, maar ook YouTubers, Bloggers of bekende mensen zoals van Geordie Shore. Ik schreef hier eens een artikel over en die vind je hier. Ook blijf ik nieuwe mensen toevoegen waarvan ik niet wist dat ze Snapchat hadden. Vind het vooral leuk om een kijkje te krijgen in iemand zijn privé leven. Jep, ik ben een oud wijf, haha.

Pakketjes

Ook krijg ik de laatste tijd weer leuke pakketjes binnen voor mijn blog. Daar ben ik echt super dankbaar voor, elke keer weer. Soms vraag ik zelf een product(en) aan om te reviewen en soms krijg ik het gewoon zonder erom te vragen. Het laatste voelt dan echt als een cadeau en voor mezelf ook een teken dat mijn blog toch wel van goede kwaliteit is, anders krijg je het denk ik niet. Is ook een soort drijfveer om daaraan te denken als ik even in een dip zit. Een pakketje die ik dubbel ontving mag ik zelfs weggeven en dat doe ik op Twitter, check de tweet hieronder. Als je mij volgt en de tweet retweet doe je mee. Morgen is de uitslag 🙂

Volg @DoorMariska, RT en maak kans op dit Maybelline pakketje met o.a. the blushed nudes palette! woensdag uitslag! pic.twitter.com/l0RDIDKPBw

— Mariska (@DoorMariska) 22 februari 2016

Privé

Ondanks dat er de laatste tijd wat strubbelingen waren zoals mijn paniekaanvallen, kan ik zeggen dat het de laatste tijd best wel goed gaat, behalve dat ik nu dus gewoon ziek ben. Ik krijg eens in de zoveel tijd hulp, neem genoeg tijd voor mezelf, geniet van de kleine dingetjes en mijn blog, leuke sociale dingen en … het is heel gezellig met iemand waar ik verder niets over ga zeggen 😉

Lees ook:
Lucky list #15
Lucky list #16
Very Personal | Jezelf het buitenbeentje voelen

Gerelateerde artikelen

14 reacties

Sven 24 februari 2016 - 07:42

???????? binnenkort toch maar ff die hamburger eten dan ??

Reageer
Mariska 24 februari 2016 - 17:06

Lijkt me een prima idee! 😉

Reageer
ricardo 23 februari 2016 - 22:33

Erg leuk dat je pakketjes ontvangt, maar mag ik één ding daar op zeggen?
Als iemand dat niet doet, betekent het nog niet dat die persoon niet een blog heeft van goede kwaliteit.
Ik denk bijvoorbeeld dat mijn blog qua kwaliteit prima is, alleen schrijf ik nooit echt reviews over producten dus dan zullen bedrijven me ook geen dingen gaan opsturen daarvoor. Vind ik niet erg, want dat is mijn doel met bloggen ook niet.

Ik volg je blog overigens met plezier en vind ook zeker dat je altijd goede kwaliteit levert overigens!
Over de sims trouwens: Ik vond het nooit leuk. Mijn poppetjes deden alleen maar aan zelfmoord 😛

Reageer
Mariska 24 februari 2016 - 17:07

Het was niet zo vervelend bedoelt uiteraard 🙂 Ik snap wat je wilt zeggen. Het ligt er natuurlijk wel aan welke pakketjes je krijgt en waar je over blogt.

Zelfmoord bij je Sims is niet goed, haha!

Reageer
ricardo 24 februari 2016 - 17:10

Gelukkig, want mijn reactie was ook niet vervelend bedoeld.
Ja, die Sims die gingen dan eten maken en pleegden zelfmoord door het huis af te laten branden. Nooit weer, haha 😀

Reageer
Dana 23 februari 2016 - 22:25

Vervelend dat je je niet lekker voelde 🙁 Maar gelukkig kan je van de kleine dingen genieten :*

Reageer
Tasja 23 februari 2016 - 20:12

Wat leuk dat je toch nog van wat leuke dingen kunt genieten als je niet helemaal lekker bent. Dat helpt in jeder geval met je humeur vind k zelf altijd. Genot zit in de kleine dingen! Pakketjs ontvangen is altijd leuk ongeacht of je ze verwacht haha! Ik heb je tweet retweet en volg je nu ook! Je schrijft leuk en ik kijk graag uit naar meer!

Reageer
Mariska 23 februari 2016 - 21:06

Ah wat leuk om te horen Tasja, daar doe ik het voor 🙂

Reageer
Simone 23 februari 2016 - 20:10

Wat vervelend dat je je niet zo lekker voelde. Maar geluk zit idd in de kleine dingen! Ik wil the Sims 4 zo dolgraag hebben. Moet deze nog altijd aankopen. Maar zonder uitbreidingen lijkt het me niet heel leuk, dus het is best een flinke uitgave in één keer. Maar deze wil ik zeker nog hebben. Van the Sims 1 had ik vroeger alle uitbreidingen. Zo verslavend. Nu speel ik the Sims Freeplay via de iPad. Ken je die ook? Ook erg leuk!

Reageer
Mariska 23 februari 2016 - 21:06

Ja Sims Freeplay ken ik wel en heb het ook geprobeerd op iPhone, maar dat vind ik toch niet echt leuk om te spelen.. haha

Reageer
Simone 23 februari 2016 - 21:11

Ik ben best ver en er komen steeds nieuwe opdrachten. Dat vind ik wel leuk. Heb je the Sims 4 met uitbreidingen? Of is het ook leuk zonder…

Reageer
Mariska 23 februari 2016 - 21:15

Ik heb het ergens gedownload met de uitbreidingen erbij… (oops..)

Reageer
Simone 23 februari 2016 - 21:29

Haha dat wilde ik ook doen, maar voor Mac niet echt iets gevonden!

Marushi 23 februari 2016 - 19:18

Ik vind de sims echt geweldig, ik speel het al jaren! Leuk om te horen dat het zo goed gaat met je blog! -x-

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.