Lucky List #4

lucky list

Oh jongens er is eigenlijk best wel veel leuks te vertellen! Dus ik wilde er gelijk een nieuwe lucky list van maken en gaan vertellen waarom het tot nu toe zo goed gaat. Het is zelfs zo erg dat ik niet weet waar ik moet beginnen, haha! Het gaat in ieder geval over mijn rijbewijs, misschien aan een nieuwe baan en kermis !

Rijbewijs

Laten we beginnen dat ik mijn rijbewijs weer in the pocket heb! Daar ben ik zo ontzettend blij mee, dat kan ik echt niet overbrengen via een blogpost, haha. Ik moest natuurlijk een keuring ondergaan en dat is helemaal goed gegaan. Of ik nu zelf weer een auto ga aanschaffen weet ik nog niet. Eerst maar eens die van mijn broertje lenen als ik ergens naartoe wil. Scheelt een hoop centjes en zo vaak heb ik nu ook weer geen auto nodig. Maar wie weet met een half jaartje weer. Autootjes hoeven helemaal niet zo duur te zijn tegenwoordig. Ik hoef tenminste geen luxe auto! Gewoon eentje die verwarming en radio heeft ;)

Kermissss

En dan is het in april weer zo ver, namelijk kermis op het dorp! Vroeger gingen wij echt altijd het hele weekend vanaf vrijdagavond tot en met maandagochtend. Dit heb ik jaren niet meer gedaan omdat het toch wel redelijk vermoeiend is. Toch heb ik samen met mijn zusje besloten dat we dit jaar toch weer sowieso de maandagochtend verkleed gaan. Zelf wil ik ook stiekem wel gewoon de zaterdag en de zondag heen omdat er super leuke artiesten komen. Om een beetje overzicht te houden van welke artiest wanneer in welke kroeg is, heb ik gewoon op Facebook mij geabonneerd op die events. Handig!

Nieuwe baan

Ik had het al een beetje laten doorschemeren in een van mijn vorige lucky lists, dat ik op zoek ben naar ander werk. Daar maak ik op zich geen geheim van en ik kan zeggen dat ik al goede reacties heb gekregen uit verschillende hoeken. Niet alleen van vrienden en familie over mijn keuze, maar ook van bedrijven. Ben dus erg benieuwd hoe het gaat lopen en of ik op korte termijn een andere baan heb. Hoop dat ik daar snel meer over kom te weten en kan beginnen aan een nieuw avontuur.

Lees ook:
Dit heb ik meegemaakt door blikseminslag!
Lucky List #14 (Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund!)
Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *