Lucky List #2 (knoop doorgehakt en pakketjes)

lucky list

Op 23 februari schreef ik het eerste artikel met mijn lucky list van dat moment. We zijn nu weer even verder en ik was ook niet zoveel online doordat ik zo verschrikkelijk moe was, dus een goede timing om een nieuwe lucky list online te zetten, met de dingen die mij tussen de laatste lucky list en vandaag, blij maakten! Ik ben namelijk meer zo iemand die geniet van de hele kleine dingen en herinneringen dan nieuwe kleding, tassen etc. Kijk mee, want ik heb een knoop doorgehakt!

Perspakketjes

Afgelopen week heb ik weer een aantal super leuke pakketjes mogen ontvangen van PR bureaus. Dat is nog steeds zo dankbaar, te bedenken dat er duizenden blogs zijn en dat jij er een van bent die producten mag ontvangen. Dat zal voor mij echt nooit wennen, en dat meen ik. Het is gewoon steeds weer een cadeautje als er iets binnen komt. Soms vraag je zelf een product aan maar het gebeurt ook regelmatig dat je het krijgt zonder dat je er om vraagt. Heel erg leuk en het zijn allemaal leuke producten die je nog gaat zien šŸ™‚

Knoop doorgehakt

Dit was een hele lastige. Afgelopen week besloot ik een gesprek aan te gaan op het werk en daar is uitgekomen data ik op zoek ga naar ander werk. Vanaf september 2004 tot heden werk ik daar (met twee korte tussenpozen), fulltime. Ik ga er niet teveel over vertellen maar het komt er op neer dat ik enorm toe ben aan iets anders en daarbij graag meer tijd wil besteden aan mijn blog. De laatste tijd heb ik gemerkt dat ik de tijd niet kan opbrengen om volledig met mijn blog bezig te zijn naast mijn fulltime baan en dat frustreert mij enorm. Hij staat in de lucky list omdat het voelt of er een last van mijn schouders is gevallen nu ik op zoek ga naar iets anders. Ik heb altijd het motto gehad ‘als je wilt werken is er altijd werk’ en daar blijf ik bij. Het komt allemaal goed, is nu alleen nog even vreemd. Daarmee bedoel ik onder andere dat ik een CV moet maken. Hallo, dat heb ik dus vanaf mijn 17e niet gedaan!

Bestelde producten

Zelf bestelde ik ook nog een aantal producten om te reviewen voor mijn blog. Het zijn ook wel producten die ik verwacht zelf te gaan gebruiken, anders vind ik het ook zo zonde om daar mijn centen aan uit te geven. De bestelling deed ik op Boozyshop.nl en zijn een aantal lip producten en een foundation die ik graag wilde testen. Ook deze producten zien jullie natuurlijk terug op mijn blog in de vorm van een review šŸ™‚

Tijd voor mezelf

Dit heb ik de afgelopen week ook genoeg gehad, maar had ik ook écht heel erg nodig. Vooral nadat ik weet dat ik ander werk wil is het toch niet altijd leuk om elke dag weer vroeg naar het werk te gaan. Ik heb een knoop doorgehakt en dat is niet niks. In de avond dook ik op tijd mijn bed in en ging ik lekker tv kijken en spelletjes doen op mijn telefoon. Mahjongg is zo’n spel waar ik echt heel erg verslaafd aan ben, haha. Tijd voor mezelf heb ik de laatste tijd meer nodig dan ooit kan ik je zeggen en het werkt.

Lees ook:
Lucky list (sims 4, Snapchat, winactie)
Lucky List #14 (Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund!)
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!

9 Reacties

 1. Bettie
  6 maart 2016 / 09:06

  Mooie dingetjes. Lijkt mij wel lastig om zo de knoop door te hakken, maar ik denk dat het wel goed is zo. Straks ga je doen wat je echt wilt en meer tijd voor bloggen (hopelijk).
  Lees het laatste blogbericht van Bettie – Happiness // Old pineMy Profile

 2. 5 maart 2016 / 22:26

  Super dat je de beslissing heb genomen! Ik snap dat je opgelucht bent daardoor! Ik ben ook weer bezig met Cv, vind maar lastig altijd.
  Lees het laatste blogbericht van Melissa – Review: JBL Sengled pulseMy Profile

 3. Amy
  5 maart 2016 / 22:08

  Dit klinkt allemaal heel goed. En wat knap van die knoop doorhakken. Wat je zegt het is niet niks maar soms nodig.

  Ben benieuwd naar de producten. Ik heb nu 2 samenwerkingen en dat voelt echt bijzonder en als je dan de producten binnen krijgt dar gevoel is bijna niet te omschrijven haha. En de reviews schrijven erover is ook zo onwijs leuk om te doen.
  Lees het laatste blogbericht van Amy – Review: Pup Cupcakes van DitverzinjenietMy Profile

 4. Maureen
  5 maart 2016 / 19:52

  Wat goed van je dat je na de zekerheid van een vaste baan op zoek gaat naar een nieuwe. Je werkt er ook al heel lang, dus ik kan me het goed begrijpen. Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan!

 5. Darina
  5 maart 2016 / 19:30

  Heel dapper dat je de beslissing hebt genomen! Heel veel succes met solliciteren. Leuk van de pakketjes, ik ben benieuwd naar je artikelen. Lijkt me zeker bijzonder om ze te ontvangen!
  Lees het laatste blogbericht van Darina – 5 Parisian Things #2My Profile

 6. 5 maart 2016 / 18:43

  Het is zeker niet zomaar een beslissing, maar ik snap wel dat het een opgelucht gevoel geeft. En je hebt gelijk, pakketjes blijven geweldig šŸ™‚
  Lees het laatste blogbericht van MariĆ«lle – Mijn Sleek blushesMy Profile

 7. 5 maart 2016 / 18:34

  Wat een beslissing zeg om te nemen, vooral omdat je er al zo lang hebt gewerkt. Knap hoor!
  Snap dat je wat meer tijd wilt overhouden voor je blog, al helemaal als je daar ook inkomsten mee kunt genereren. Succes met solliciteren alvast. Er is genoeg werk, als je het maar wilt inderdaad!
  Lees het laatste blogbericht van ricardo – Douwe Bob & Waarom hij het Songfestival kan winnen.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.