Lucky List #11 (mijn kitten)

lucky list

Sodemieters, mijn laatste Lucky List #10 is alweer heel lang geleden. Dit artikel heb ik in het leven geroepen om stil te staan bij de dingen waar ik blij en gelukkig van word. Kleine dingen, maar soms ook wat grotere dingen zijn dan. Wel ben ik iemand die van kleine dingen al blij en gelukkig kan worden. ‘Wie het kleine niet eert.. ‘ vind ik dan ook een hele mooie uitspraak. Zelf ben ik ook niet echt materialistisch en geniet ik meer van de mooie momenten om herinneringen te maken. Ik zou bij wijzen van mijn laatste euro uitgeven aan een mooi moment en herinnering dan dat ik er van zou gaan eten bijvoorbeeld. Gelukkig kan ik evengoed eten 😉 Kijk mee naar mijn kitten en mijn nieuwe auto 🙂

Nieuw auto

Zo kocht ik gisteren weer een auto, een tweedehandsje. Een hele tijd heb ik geen auto gehad, mede door een verzekeringskwestie en daarom werd het bijna onbetaalbaar. In 2014 heb ik toen besloten de auto niet lang te houden die ik toen had. Gelukkig kon ik nu weer een auto kopen en was de verzekeringskwestie opgelost. Gisteren heb ik dan ook gelijk al een stukje heen en weer gereden en wat voelt dat weer fijn! Het geeft zo’n vrij gevoel en voelde dat ook gelijk weer, heerlijk! Vanochtend direct even naar de Action gereden om was geurboompjes te halen voor aan de spiegel, schoonmaakdoekjes om het schoon te maken aan de binnenkant, parkeerkaart en ijskrabber. Je kunt het maar beter bij je hebben 😉 Het voelt zo goed én het voelt echt als een stukje luxe en geluk wat ik weer heb.

Goed in mijn vel

Hoewel het de laatste tijd niet altijd even goed ging en ik me geregeld ook down voelde, gaat het nu wel goed. Ik kan zeggen dat ik wel goed in mijn vel zit en alles rondom onze vader ook zo langzaamaan allemaal een plekje krijgt. Dan valt er een stuk stress van je af ineens, merk ik. De dingen gaan gewoon wel goed kan ik zeggen. Mede ook wel doordat ik Vitamine D slik sinds een tijdje. Merk echt dat dit werkt. Ben hier ook echt heel erg blij mee! Heb weer zin in dingen én ook in de blog 🙂 Als je op de link klikt ga je naar het artikel dat ik erover schreef.

Mijn kitten

Mijn kitten was een van de redenen waarom ik hem kocht; tegen de eenzaamheid en het gevoel altijd een maatje te hebben. Het speelt er dan ook zeker aan mee dat ik me fijner voel dan een paar maanden geleden. Ik geloofde nooit zo in dingen als ‘je krijgt zoveel liefde van zo’n beestje’. Niet aan mij besteedt dacht ik nog. En nu heb ik hem, Abeltje, en ben zo blij met hem. Hij is écht zo lief ook 🙂 Zijn naam gebruiken we trouwens nooit. We noemen hem altijd Vriendje 🙂

Sneeuw

Sneeuw heb ik heel vaak vervloekt en daarbij de hagel ook. Van de week nog toen ik ’s ochtends rond 8 uur weg moest om op mijn werk te komen en daarvoor het super hard begon te hagelen. Toch vind ik sneeuw en hagel steeds gezelliger. Snap je wat ik bedoel? Lekker binnen zitten, verwarming aan, muziek aan en het heerlijk te zien sneeuwen buiten. Vind het zo gezellig om naar te kijken. Ik zal vast niet de enige zijn 🙂

Samsung Galaxy S7 Edge rose pink

En dan mijn nieuwe telefoon! Nou nieuw, ik heb hem inmiddels alweer een maand of 3, geloof ik. Mijn iPhone 6 werd zo slecht en gelukkig kon ik toen ook mijn abonnement verlengen. Heel bewust heb ik weer voor een Samsung gekozen. Het werkt toch net allemaal even wat makkelijker, oplaadsnoertjes kun je op meer plekken kopen, zijn minder duur en het werkt allemaal gewoon wat makkelijker qua interface. Ik heb gekozen voor een Samsung Galaxy S7 Edge in rose pink met 32gb opslag. De opslag is uit te breiden en met een actie kreeg ik nog eens een SD kaart van 120GB (!!) geheugen bij. Super handig! Ik kan hier hopelijk weer een hele tijd mee vooruit. De camera is ook adembenedemend goed en helder. De telefoon is ook erg snel en dat vind ik toch wel een erg fijn pluspunt.

Wat vinden jullie van de naam van mijn kitten, Vriendje?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook