Limited Edition rosegold Etos make-up voor de feestdagen

by Mariska

Wat was ik blij verrast toen ik dit persbericht ontving, wow! Etos is sowieso goed bezig met hun producten en de vernieuwing daarvan, maar deze rosegold Etos make-up vind ik wel erg mooi! Het is een limited edition, dus maar voor een bepaalde tijd verkrijgbaar en het ziet er zó mooi uit. Echt heel erg chique en perfect voor de feestdagen. Ik ontving 2 lipsticks, mascara, oogschaduw palette, sparkling body powder en een sparkling eyeliner. Nog best veel glitter ook dus. Hoewel ik het soms moeilijk vind om make-up te testen, ben ik uit mijn comfortzone gegaan en heb ik het gedaan. En inderdaad, ik heb geen foundation gebruikt op de foto’s. Dit gebruik ik het normale leven ook vrijwel nooit, vandaar :)

Lees ook: Treaclemoon One Ginger Morning limited edition

Je sparkly Christmas outfit is natuurlijk niet compleet zonder een even zo schitterende en feestelijke make-up. Daarom lanceert Etos een eyecatching limited edition make-up collectie met alle musthaves voor een betoverende look! De speciale limited edition make-up lijn bestaat uit maar liefst 11 producten: 4 Color Care lipsticks, een strobing highlighter, een volume mascara (ook in waterproof), een sparkling body powder, twee eyeshadow palettes (nude/smokey en glitter) en een sparkling eyeliner. Kortom: alle essentials voor het creëren van de perfecte party look.

Etos make-up voor de feestdagen, de limited edition

etos rosegold makeup
etos rosegold makeup lipstick
etos rosegold makeup sparkling body powder

Sommige producten heb ik getest, niet alles, maar heb wel alles geswatched en heb daar een mening over. Lijkt me logisch ;) Laat ik maar direct met de deur in huis vallen dat ik de mascara echt niets vind, het werkt niet voor mij. De overige swatches zien er veelbelovend uit en dat ga ik nu aan je laten zien.

etos rosegold makeup swatches

Dit zijn de swatches van: sparkling eyeliner, lipstick Secret Temptation, lipstick Forbidden Pink en de sparkling body powder. Ik vind dit er niet slecht uitzien! Eigenlijk vind ik alles wel mooi, maar de lipstick Forbidden Pink valt helaas niet heel erg op, ook niet op mijn lippen. De body powder mag er ook zeker zijn en kun je wellicht ook nog als een mooie highlighter gebruiken.

etos rosegold makeup

Het oogschaduw palette vind ik wel een beetje een tegenvaller. Een ooglook heb ik niet gemaakt (ben ik helemaal niet goed in), maar de swatches vind ik eigenlijk niet zo heel goed. Het lijkt een heel leuk palette, maar de kleuren vallen gewoon zo goed als weg op mijn arm, laat staan in een ooglook. Nee, dit had van mijn part wel iets beter gekund. Voor dit palette betaal je €7,99.

Etos volume mascara – €4,99

etos rosegold makeup

Dit is hoe de mascara er op mijn ogen uitziet en ik ben niet tevreden. Zelf houd ik van een mascara die volume geeft en mijn wimpers opvallender maakt, meer body heeft. Dat heeft deze mascara niet. Er lijkt ook best weinig product vanaf te komen en dat vind ik jammer. Er wordt aangegeven dat het voor dikke en volumineuze wimpers is, maar dat valt in mijn ogen enorm tegen. Het had naar mijn idee veel beter gekund.

Etos lipstick – €4,99

etos rosegold makeup forbidden pink

Forbidden Pink is een nude kleur lipstick en valt helaas een beetje weg op mijn lippen. De swatch vond ik persoonlijk al niet heel geweldig. Als ik lipstick op heb dan wil ik ook liever iets op wat opvalt en dat doet deze niet. Lijkt wel iets stroef aan te brengen en geeft in het begin wel een beetje af. Daarna blijft hij wel redelijk goed zitten.

etos rosegold makeup secret temptation

Secret Temptation vind ik wel weer heel erg mooi! De swatch ziet er al mooi uit en ook op mijn lippen vind ik hem heel erg mooi. De kunst van lipstick mooi aanbrengen moet ik nog even onder de knie krijgen ;) Deze brengt heel fijn aan, glijd over je lippen en is ook wel romig. Ik zou wel aanraden om je velletjes te verwijderen, deze vallen namelijk wel op met deze lipstick. Ook deze geeft wel af, maar blijft daarna toch een paar uur mooi zitten.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind de producten er supermooi uitzien en de uitstraling vind ik erg luxe. De uitstraling is wel goed gekozen voor de feestdagen en de sparkling body powder en eyeliner passen echt heel mooi in deze limited edition. De lipstick Secret Temptation vind ik heel erg mooi en ook de eyeliner geeft net een extra touch. De mascara raad ik dus echt af, maar net wat je wilt met je wimpers :)

Deze limited edition is verkrijgbaar bij alle Etos filialen zolang de voorraad strekt.

Lees ook:
MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara
W7 liquid kiss lipstick Basque
Feelin’ sexy met rode lipstick

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?