Lancome Hypnose eau de parfum review

by Mariska

Lancome Hypnose eau de parfum stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en gelukkig heb ik hem laatst kunnen aanschaffen. Zelf hou ik wel van geuren die wat mysterieus zijn en niet alledaags. Ik wissel graag af en stem het parfum dat ik draag vaak af op mijn humeur en het weer. Hypnose van Lancome klonk voor mij dan ook mysterieus. Zonder eerst ergens te ruiken bestelde ik hem en heb hem inmiddels al een aantal keer gedragen.

[content-egg module=Bolcom template=list]

Lees ook: La Nuit Tresor Dentelle de Roses

Lancome Hypnose eau de parfum review

Lancome Hypnose, het onweerstaanbare parfum van een vrouw die haar charme weet te gebruiken om de man van wie ze houdt te fascineren.
Het is een geur met een houtachtige, oosterse harmonie die als een sensuele filter werkt en een onweerstaanbaar parfum verspreidt: passiebloem en vanille, met de diepe houtachtige geur van vetiverwortel.

Lancome Hypnose wordt geleverd in een luxueuze flacon die geïnspireerd is op Japanse vrouwen gedrapeerd in hun kimono. De slanke vorm verandert geleidelijk in een kristallijnen spiraal die licht laat dansen op zijn rondingen en facetten.

Ik ben dus puur op de omschrijving afgegaan en dat trok me erg aan. Houtachtige geuren zijn vaak toch wel favoriet bij mij, mede in combinatie met vanille. Dus ik kon alleen maar hopen dat ik een goede koop had gedaan :)

Topnoot: Passiebloem
Hartnoten: Jasmijn, Zonnige Noten
Basisnoten: Vetiver, Vanille

De flacon vind ik al een plaatje op zich. Kijk nou hoe mooi! Een gedraaide flacon die mij doet denken aan een diamant. En vooral luxe. En de geur is dat ook vind ik. Het is echt een fijne mix die ik zowel op de koudere als de warmere dagen zou kunnen dragen. En dat heb ik dan ook al gedaan uiteraard.

Zelf spuit ik het in mijn hals, op mijn polsen, een beetje in mijn haar en op mijn kleding. Jup, ik hou niet van maar 2 subtiele spuitjes ;) De houdbaarheid is goed en je ruikt steeds een vleugje van deze bijzondere Lancome Hypnose eau de parfum.

Als je op zoek bent naar een bijzonder parfum die dagelijks gedragen kan worden en een tikkeltje mysterieus is, dan raad ik je deze zeker aan!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?