La Nuit Tresor Dentelle de Roses

La Nuit Tresor Dentelle de Roses

La Nuit Tresor Dentelle de Roses. Op tijd voor Valentijnsdag kondigt Lancôme een nieuwe samenwerking aan met het wereldberoemde Franse huis Sophie Hallette, bekend van ambachtelijk vervaardigd kantwerk en tule. De twee Franse luxemerken hebben hun krachten gebundeld om een nieuw hoofdstuk voor de iconische geur La Nuit Trésor te schrijven: een limited edition uitgave van een nieuwe sensuele geur waarvan de flacon voor de gelegenheid in exclusief kant gehuld gaat, een ontwerp dat door de ontwerpers van Sophie Halette is vormgegeven, als eerbetoon aan de delicate vorm de iconische Lancôme roos.

Lees ook: La Nuit Tresor Lancome eau de parfum

La Nuit Tresor Dentelle de Roses

La Nuit Trésor Dentelle de Roses is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee Franse huizen die beiden de meest verfijnde Franse savoir-faire belichamen. Ze zijn allebei in het bezit van een historisch rijk, uniek erfgoed en gebruiken hun gepassioneerde creativiteit om zowel schoonheid als elegantie uit te dragen. Lancôme en Sophie Hallette zijn dan ook de perfecte match.

“Deze samenwerking tussen onze merken voelt heel natuurlijk: we werken allebei om sterke waarden te bevorderen en onze creativiteit te benutten om zowel glamour als elegantie te promoten. Onze teams waren zelfs nog meer betrokken bij deze samenwerking dan we gehoopt hadden! Het is een fantastisch verhaal waar we ontzettend trots op zijn,” -Romain Lescroart, CEO van Sophie Hallette maison.

De haute couture aantrekkingskracht van kant met een roosmotief

Voor de nieuwste limited edition hebben de vakmensen van het Sophie Hallette atelier een op maat gemaakt patroon ontworpen voor de iconische zwarte diamantvormige flacon van La Nuit Trésor. De klassieke roos van Lancôme komt terug in een exclusief kantmotief. Als het ultieme symbool voor een weelderige en elegante verleiding, geeft het kant de flacon van La Nuit Trésor een aantrekkelijke charme. Rondom de schouders van de iconische zwarte diamant gedrapeerd, dient deze sensuele, schitterende en ongelooflijk vrouwelijke sluier om zowel de flacon aan te kleden als ‘uit te kleden’.

Door hintjes roze door het intens zwarte kant door te laten schermen is de flacon van La Nuit Trésor Dentelle de Roses als het ware in twee werelden gevangen: zowel delicaat als betoverend, maar ook romantisch en sensueel. Het ontwerp belichaamt de perfectie vereniging tussen deze twee sferen: tijdloos en spontaan. Het intens begeerlijke collectors’ item straalt ook de perfecte liefde uit, die dag na dag, jaar na jaar, blijft groeien. Jaarlijks, van Valentijnsdag op Valentijnsdag

De roos in het hart van een sensueel, gelaagd parfumspoor

De geur is voor deze limited edition speciaal op maat gecomponeerd. La Nuit Trésor Dentelle de Roses omhult de huid met een ongelooflijk vrouwelijk parfumspoor van rozen dat aan delicaat kant doen denken, dankzij de veelvoudige gelaagdheid en een elegantie verfijning. Het resultaat is een intieme en sensuele geur die je praktisch kunt aanraken.

De iconische roos van Lancôme, schitterend tot uiting gebracht in het kant dat door Sophie Hallette is ontworpen, speelt een centrale rol in deze nieuwe parfumcompositie. Een essence van de Isparta-roos, speciaal voor Lancôme ontwikkeld, is vermengd met zachtere tonen van een absolute van de Damascus roos. Het resultaat is een prachtige, unieke bloemengeur waarin een combinatie van lagen is verwerkt die zowel omhullen als onthullen, net als kant en haar betoverende spel van ‘hide & seek’.

De bloemige geurnoten wijken voor verfrissende mandarijn en bergamot, voordat ze omringd worden door een onweerstaanbare sluier van rood fruit. Framboos, lychee en cassis (zwarte bessen) geven de geur een romig aroma met een fluweelzachte, pikante charme. De sillage van de geur bestaat uit een sensuele noot van patchoeli, ondersteund door een zijdezacht akkoord van benzoëhars, vanille en labdanum (hars). Voorzien van de verwelkomende en betoverende print, trekt de Lancôme roos je aan voor een verwarmende omhelzing.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook