Dr. Beckmann wasmachine reiniger review, tip!

Dr. Beckmann wasmachine hygiene-reiniger

Al gehoord van de Dr. Beckmann wasmachine reiniger? Op doormariska.nl is het nu tijd voor een review over een heel ander product. Enige tijd geleden kocht ik een tweedehands wasmachine op Marktplaats en die doet het prima. Een was- droogcombinatie waarvan de verkoper zei dat het droger gedeelte alleen niet meer werkte. Prima, want ik kocht hem voornamelijk om gewoon mijn kleren te wassen. Uiteindelijk bleek het droger gedeelte wel gewoon te werken alleen vond ik de geur een beetje vies.

[content-egg-block template=offers_list]

Waar het precies naar rook weet ik niet, maar heel erg muf en misschien wel een beetje naar dierenharen. Niet iets dat je wilt ruiken. Het moet fris ruiken. In de supermarkt (bij Deen) zag ik de Dr. Beckmann wasmachine reiniger staan en besloot deze mee te nemen. Het was maar een paar euro en de tweede was gratis dus dat was zeker te doen. Is deze Dr. Beckmann wasmachine reiniger een middel dat je in huis moet hebben of werkt het voor geen meter? Lees mijn review.

Lees ook: Betaald worden voor een product review?

Dr. Beckmann wasmachine reiniger review

Dr. Beckmann wasmachine hygiene-reiniger
Dr. Beckmann wasmachine hygiene-reiniger
Dr. Beckmann wasmachine reiniger 3 | DoorMariska
Dr. Beckmann wasmachine hygiene-reiniger
Dr. Beckmann wasmachine hygiene reiniger 1 | DoorMariska

Als je naar de verpakking kijkt dan kun je er wel een beetje uit opmaken wat het product doet en er staat een duidelijke uitleg op. Op de verpakking vind je de ingrediënten, je vind de gebruiksaanwijzing, de inhoud en een belangrijke waarschuwing. Dat zie je op de bovenstaande foto’s en het lijkt mij allemaal vrij duidelijk te begrijpen. De inhoud van de verpakking is een poeder dat lijkt op wasmiddel.

Het is dus erg belangrijk dat je dit poeder ZONDER was en ZONDER wasmiddel en wasverzachter in de wasmachine doet en deze op een hoge temperatuur aanzet. Minimaal 60 graden en zelf heb ik de wasmachine op 90 graden gezet. Nadat ik de was- droogmachine heb gereinigd met de Dr. Beckmann wasmachine reiniger deed ik er een was in en was zeer benieuwd of het daadwerkelijk verbetering bood.

Dr. Beckmann wasmachine reiniger conclusie, info en verkrijgbaarheid

Nadat ik de wasmachine had gereinigd had ik een was met beddengoed gedraaid op 60 graden en daarna 120 minuten in de droger laten draaien. Ik merkte al direct dat de muffe geur die op mijn was zat was verdwenen en het gewoon fris rook. Gelukkig! En dit was na één keer gebruik. Er wordt aangeraden dit elke 2-3 maanden te doen voor een optimaal resultaat. Ik heb nog een pakje dus die ga ik binnenkort nog gebruiken om te kijken of het nog iets beter kan worden, maar voor nu ben ik heel blij met het resultaat.

Ik heb geen vieze muffe geur meer over mijn was en het ruikt nu weer lekker fris. Wat mij betreft is dit dus zeker weten een aanrader voor die paar euro!

Dr. Beckmann wasmachine reiniger is verkrijgbaar bij de Spar, drogisterij.net en waarschijnlijk ook wel bij de plaatselijke supermarkt. Zelf kocht ik het bij Deen.

Lees ook:
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot
De zomer voorbij en de herfst begint
Sterrenstof – de leukste kleding, schoenen en items met sterren

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook