Kruidvat parfum Absolute Iris intense eau de parfum review (Mugler Aliën dupe?)

kruidvat absolute iris intens eau de parfum mugler alien dupe

Zelf ben ik al jaren groot fan van Aliën van Mugler (al heb ik ook wat andere geuren ontdekt nu, haha. Bij een rondje Kruidvat stuitte ik op Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum van The Master Perfumer. Een die mijn aandacht trok vanwege het doosje maar ook de leuke flacon die erin zit. Maar is zo’n budget parfum zijn geld wel waard? Ik heb hem geprobeerd voor je en laat mijn mening hierover weten!

Lees ook: Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – he master perfumer

Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum

Absolute Iris Intense is een nieuwe sensuele creatie van de 39º geselecteerde variant, een meeslepende mix van iris, patchouli en muskus.

Ik wist wel dat er meerdere geuren waren bij Kruidvat van The Master Perfumer, maar nu liep ik tegen deze intense versie aan. Ook heb ik weleens ergens gelezen dat er een geur zou zijn die iets weg zou hebben van Mugler Aliën en toen ik de tester gebruikte in de winkel en deze opspoot wist ik het zeker. Ze bedoelde vast deze! Hij belandde in mijn winkelmandje en nam hem mee naar huis.

De flacon van de Kruidvat Absolute Iris Intense eau de parfum vind ik er niet perse goedkoop uitzien. De flacon is wat slanker en heeft een zwarte met taupe/gouden opdruk. Het doosje is goud en dat is helemaal in mijn straatje, haha.

Ik vind wel altijd dat je geen wonderen moet verwachten van een budget parfum, maar toch ben ik over deze zeer te spreken. Dit Kruidvat parfum heeft inderdaad best veel weg (vind ik) van Aliën van Mugler. Op mijn hand blijft hij best een tijdje ruiken en is wat intenser dan de ‘niet intense’ geurlijn die bij Kruidvat verkrijgbaar is van The Master Perfumer. Je zult hem subtiel blijven door de dag, maar ik gok dat je wel een aantal keer moet gaan bij spuiten naar wens. Wat mij betreft een warme en best wel chique geur voor die prijs. Vind hem beter dan de Action Ferrera Stiletto Luxe eau de parfum.

Het Kruidvat Absolute Iris Intense eau de parfum bevat 50ml en kost rond de €10. Dat vind ik op zich wel meevallen en daarom zou ik hem onder budget plaatsen. Echter op het moment van schrijven is hij in de aanbieding en betaalde ik er €7,99 voor wat nog fijner is.

Note: wat mij opvalt is dat dit parfum van Kruidvat er de ene keer wel is en de andere keer niet. Ik weet dus niet of hij op moment van schrijven ook verkrijgbaar is.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook