Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum review (Mugler Aliën dupe?)

door Mariska

Zelf ben ik al jaren groot fan van Aliën van Mugler (al heb ik ook wat andere geuren ontdekt nu, haha. Bij een rondje Kruidvat stuitte ik op Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum van The Master Perfumer. Een die mijn aandacht trok vanwege het doosje maar ook de leuke flacon die erin zit. Maar is zo’n budget parfum zijn geld wel waard? Ik heb hem geprobeerd voor je en laat mijn mening hierover weten!

Lees ook: Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – he master perfumer

Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum

kruidvat absolute iris intense eau de parfum

Absolute Iris Intense is een nieuwe sensuele creatie van de 39º geselecteerde variant, een meeslepende mix van iris, patchouli en muskus.

Ik wist wel dat er meerdere geuren waren bij Kruidvat van The Master Perfumer, maar nu liep ik tegen deze intense versie aan. Ook heb ik weleens ergens gelezen dat er een geur zou zijn die iets weg zou hebben van Mugler Aliën en toen ik de tester gebruikte in de winkel en deze opspoot wist ik het zeker. Ze bedoelde vast deze! Hij belandde in mijn winkelmandje en nam hem mee naar huis.

De flacon van de Kruidvat Absolute Iris Intense eau de parfum vind ik er niet perse goedkoop uitzien. De flacon is wat slanker en heeft een zwarte met taupe/gouden opdruk. Het doosje is goud en dat is helemaal in mijn straatje, haha.

kruidvat absolute iris intense eau de parfum

Ik vind wel altijd dat je geen wonderen moet verwachten van een budget parfum, maar toch ben ik over deze zeer te spreken. Hij heeft inderdaad best veel weg (vind ik) van Aliën van Mugler. Op mijn hand blijft hij best een tijdje ruiken en is wat intenser dan de ‘niet intense’ geurlijn die bij Kruidvat verkrijgbaar is van The Master Perfumer. Je zult hem subtiel blijven door de dag, maar ik gok dat je wel een aantal keer moet gaan bij spuiten naar wens. Wat mij betreft een warme en best wel chique geur voor die prijs. Vind hem beter dan de Action Ferrera Stiletto Luxe eau de parfum.

Het Kruidvat Absolute Iris Intense eau de parfum bevat 50ml en kost rond de €10. Dat vind ik op zich wel meevallen en daarom zou ik hem onder budget plaatsen. Echter op het moment van schrijven is hij in de aanbieding en betaalde ik er €7,99 voor wat nog fijner is.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Maaike 10 december 2020 - 23:00

Deze heb ik ook en hij is best lekker 🙂

Reageer
Daphne - verdraaidmooi 10 december 2020 - 11:23

Ik verbaas me ook hoe lang de geur blijft hangen. Zo zie je maar dat goedkoop niet altijd duurkoop is!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.