Givenchy L’Interdit eau de parfum intense review

givenchy l'interdit eau de parfum intense

Een van de fantastische geuren voor de winter en herfst vind ik Givenchy L’Interdit, de intense eau de parfum versie. Dit parfum draag ik bijna dagelijks in de herfst- en wintermaand en is daar ook goed voor geschikt, vind ik. Ik ga je meer vertellen over het parfum en heb direct een lijstje gemaakt met waar het te koop is. Dan kun jezelf bekijken of het wat voor je is. De geur valt onder houtachtig en oriëntaalse geuren.

[content-egg-block template=offers_list]

Givenchy L’Interdit eau de parfum intense

Givenchy L'Interdit parfum intense

Het origineel heb ik zelf ooit weggedaan omdat ik vond dat het niet mijn geur was. Deze bestelde ik puur op de gok, stiekem ook omdat er ‘intense’ was toegevoegd aan de naam. Al is een Givenchy parfum eigenlijk altijd goed. Dan ben ik meestal veel nieuwsgieriger, juist omdat ik houd van de sterkere en intensere geuren. Nu hoeft dat niet zo te zijn met de ‘intense’ toevoeging, maar hé, het proberen waard.

De flacon vind ik in ieder geval heel erg mooi. Simpel zwart wat het ook wel weer een luxe uitstraling geeft. En vooral het omgewikkelde lintje met daaraan het logo van Givenchy. Op de foto zie je de 35ml versie. Vaak kies ik voor die grootte als ik een nieuwe geur bestel. Als het parfum dan niet is wat ik zoek dan heb ik er niet al teveel geld aan uitgegeven.

De geurnoten

De geurnoten zijn belangrijk in een parfum en dat zijn bij dit Givenchy eau de parfum de volgende:

  • Topnoot: zwart peper
  • Hartnoot: tuberoos, sesamzaad, oranjebloesem
  • Basisnoot: Madagaskar vanille, patchoeli, vetiver

Een overgave aan verborgen verlangens, dat is dit parfum van Givenchy. Omarm uw innerlijke passie en voedt uw diepste impulsen.
Duik in de vrijheid, terwijl de Ondergrondse bloem vervaagt in de duisternis. Buitengewoon zacht en intens. Stralende Oranjebloesem, verduistert met een overdosis aan Tuberoos die samensmelt met de meest sensuele Leder-Vanille en een vleugje zoutige, geroosterde Sesam. De betoverende harmonie van Vetiver op Patchouli creëert donkere, diepe houtachtige noten die een vleugje couture achterlaten. Orientaalse rijkdom wordt verheerlijkt in een verboden verslaving. Ingrijpend intens. Geniet van de spanning van het verbodene.

De beschrijving én de geurnoten van Givenchy L’interdit Eau de parfum Intense trokken mijn aandacht. Ik vind namelijk Madagaskar vanille mega lekker in een parfum en vaak vetiver en patchoeli ook. Dit Givenchy parfum is dan ook echt een houtachtig parfum en heerlijk voor de koudere dagen en weken die eraan komen. Wat minder geschikt voor de zonnige dagen, dan zou ik kiezen voor bijvoorbeeld een parfum uit deze 3 lente parfum musthaves.

Geverifieerd door MonsterInsights