Action Ferrera Stiletto luxe eau de parfum review (budget!)

by Mariska

Bij Action kwam ik weer een pareltje tegen die ik niet kon weerstaan en ook nog eens helemaal budget is. Het gaat om het Action Ferrera Stiletto eau de parfum. Een flacon in de vorm van een pump die bedekt is met een roze metallic kleur in combinatie met zwart en gouden letters. Als je het mij vraagt is deze geïnspireerd op het Carolina Herrara Good Girl Légère parfum. De dupe heb ik natuurlijk even getest en nu laat ik weten wat ik ervan vind. De geur waarop het geïnspireerd is heb ik niet getest.

Lees ook: Body Language eau de parfum (Jean Paul Gaultier Dupe van Action)

Action Ferrera Stiletto luxe eau de parfum

De flacon van dit eau de parfum vind ik er wel leuk uitzien. Hoewel het originele parfum een hele hoge hak heeft is dit wat subtieler. De kleuren komen ook niet overeen maar dit vind ik wel een leuke combinatie van kleuren. Wat mij direct opvalt is dat de flacon echt heel stevig en zwaar is en het voelt, zoiets als wat zwaarder staal. De kleur is roze metallic met mooie glitter erin, een gouden plak onder de hak met zwart.

En als je je afvraagt hoe je het Action Ferrera Stiletto luxe eau de parfum opent om op te sprayen, dat zie je op bovenstaande foto. Je kunt de hak en het andere gedeelte uit elkaar trekken en daar is de verstuiver te zien. Grappig gedaan op deze manier, lekker speels. Er zit 100ml eau de parfum in. Dat staat onderop de pump.

Geurnoten kan ik niet vinden en ik heb het origineel ook niet geprobeerd, dus ik kan niet zeggen of het gelijke geurnoten zullen zijn. Wel vind ik het een ietwat warme geur maar ik moet bekennen dat het geen hoogstandje is. Je ruikt hem wel als je hem opspuit maar is al vrij snel vervlogen vind ik. Maar het design vind ik het geld dan wel weer waard! Ik heb ook nog een andere versie die ik binnenkort laat zien.

Action Ferrera Stiletto Luxe eau de parfum kost €3,95 en dan heb je 100ml.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?