3 feitjes die jij niet over mij wist

charlotte tilbury viva la vergara hot lips swatch

De laatste tijd worden er weer meer reviews geplaatst over bijvoorbeeld het Action Ferrera Stiletto eau de parfum en Dior Addict, maar de persoonlijke verhalen vallen een beetje weg. Dit mag niet gebeuren natuurlijk! Voor degene die mij nog niet goed kent leek het me leuk om 3 feitjes over mij te delen op mijn blog en er wat dieper op in te gaan. 3 dingen schijnt namelijk ook het langste te blijven hangen bij mensen, dus geen hele waslijst :) Lees mee om meer over mij te weten te komen.

3 feitjes die jij niet over mij wist

Bang voor onweer en vuurwerk

Sinds ik klein ben, ben ik al bang voor onweer. Wij woonden vroeger in een oude boerderij en toen ik een jaar of 7 was lag in het ziekenhuis en precies op dat moment sloeg de bliksem in bij een boerderij van een bekende van ons uit het dorp. Daardoor ben ik eigenlijk bang geworden. Maar ook vuurwerk vind ik verschrikkelijk. Het liefst ga ik in de periode voor oud en nieuw ook niet naar buiten omdat die jeugd altijd vuurwerk afsteekt. Hele bommen soms. Gebeurt nu ook wel en zelfs als ik binnen zit dan krijg schrik ik me kapot. De keren dat ik met oud en nieuw ’s nachts buiten ben geweest kun je dus op 1 hand tellen :)

Mensen helpen is helemaal mijn ding

Je kunt wel zeggen dat mensen helpen helemaal mijn ding is. Ik vind het leuk om mijn kennis te kunnen delen waardoor ik anderen hun probleem op kan oplossen en zij weer blij zijn. Ik heb niet voor niets zo’n 11 jaar bij Boretti op de service gewerkt, hulp in de huishouding bij ouderen gedaan en nog een paar klantenservice banen. Absoluut geen verkoop, want daar ben ik slecht in en vind ik niet leuk. Met alle liefde help ik iemand op allerlei manieren. As we speak ben ik ‘werkloos’ op dit moment en heb ik gesolliciteerd op weer een baan op een serviceafdeling. Nu maar even duimen :)

Heel impulsief

Impulsief is my middle name kun je wel zeggen. Ik heb al vaker impulsieve dingen gedaan die niet altijd goed zijn uitgepakt, maar sommigen ook zeker wel. De laatste impulsieve actie is dat ik mij uitschreef als ondernemer eind september. Het voelde zo beknellend allemaal met een baan en een bedrijf, maar ik had natuurlijk net zo goed mijn inschrijving gewoon kunnen laten staan, maar goed. Dat bedoel ik met impulsieve acties. Inmiddels ben ik sinds 1 december wel weer ondernemer ;) Een beetje impulsief ben ik ook naar Enschede verhuisd in september maar daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad :)

Dit waren de 3 feitjes over mij die jij nog niet wist :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *