Yankee Candle A Night Under The Stars

yankee candle a night under the stars

Eigenlijk ben ik al jaren dol op geurkaarsen en waxmelts en in al die jaren heb ik er helemaal niet vaak over geschreven op mijn blog. Daar komt verandering in! Waarom geen plekje op mijn blog? šŸ™‚ Vandaag ga ik het hebben over Yankee Candle A Night Under The Stars die ik nog niet zo heel erg lang geleden bestelde. Een geur die mij direct aanstond toen ik de omschrijving las en een prachtig etiket op de voorzijde van de glazen pot.

Yankee Candle A Night Under The Stars

yankee candle a night under the stars large candle

Een houtachtige, kruidige geur die schittert met een constellatie van roze, leer en drijfhout.

Top note leer, kruiden, drijfhout
Middle note kruidnagel, saffraan, roos
Base note wierook, patchouli, cederhout

Toen ik de omschrijving las van deze grote kaars van Yankee Candle wist ik dat ik hem moest hebben. De naam ‘A Night Under The Stars’ komt op mij over als een frisse ietwat koudere geur. En als ik naar de geurnoten kijk dan denk ik ook direct ‘JA!, mijn geur!’. Ik bestelde direct het grootste formaat ook, omdat ik vaak kaarsen brand en zeker in deze periode van het jaar.

Zelf houd ik enorm van zwaardere geuren en kaarsen die de de hele woonkamer (het liefst mijn hele appartement) vullen met een goede aanwezige geur. Aan de geurnoten te zien en te lezen had ik gehoopt dat Yankee Candle A Night Under The Stars dat ook zou doen. Een heerlijke frisse maar ietwat kruidige geur met een mooi etiket die dat ook uitstraalt.

Mijn ervaring met deze Yankee Candle kaars

De geur is echt wel heel erg lekker en ruik je een beetje als je de glazen deksel eraf haalt. Echter is hij niet zo aanwezig als ik had gehoopt en is hij eerder subtiel te noemen, jammer genoeg. Het meest jammere vind ik dat je de geur helemaal niet goed ruikt. Ik heb veel geurkaarsen gebrand die de hele huiskamer vulde, maar deze doet dat niet. Van Yankee Candle had ik gehoopt dat het wel zou gebeuren, maar helaas. Ik brand hem uiteraard wel, maar combineer ik dan met een andere geur.

Yankee Candle A Night Under The Stars Large Candle heeft 150 branduren en kan dus wel een tijdje mee. De prijs ligt rond de €30 en is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en makeupmusthaves.nl.

5 Reacties

 1. 8 oktober 2020 / 22:53

  Jammer dat het een beetje tegenvalt. Het lijkt me wel een heel fijne geur.

 2. 7 oktober 2020 / 20:50

  Jammer dat je deze niet door je hele huis ruikt. Normaliter ruik ik ze wel goed. Waxmelts zijn wat dat betreft wat sterker qua geur. Ik koop elk seizoen weer andere geuren van Yankee Candle, laatst opnieuw Cinnamon Stick gekocht en ook een geurkaars (voor het eerst) van Woodwick.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Pink Gellac Boudoir Charm collectieMy Profile

 3. 5 oktober 2020 / 10:17

  Oh wat jammer dat je de geur niet zo goed ruikt. Ik had ook eigenlijk wel een heel aanwezige geur verwacht, precies zoals ik van YankeeCandle gewend ben;-)
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Ik heb hĆ©Ć©l leuk nieuws!My Profile

  • Mariska
   Auteur
   5 oktober 2020 / 19:28

   Ja vind ik ook zo jammer, tenzij je er met je neus boven hangt. Misschien is dit net eentje die niet zo sterk is, wellicht een volgende keer beter šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.