Kneipp Cherry Blossom douche crème

kneipp cherry blossom

Een zachte bloemige geur om altijd een lentegevoel te beleven! Klinkt goed toch? Laat je verwennen door Kneipp met de nieuwe Crème Douche van de lijn ‘Cherry Blossom ’. Deze sulfaatvrije crème douche met waardevolle kersenpitolie en kersenbloesemextract voedt en beschermt je huid optimaal. Heb jij ook zin in iets nieuws? Dan is dit een mooi cadeau voor je huid om jezelf op te trakteren in deze bijzondere tijd.

De nieuwe Kneipp Crème Douche Cherry Blossom is verkrijgbaar via kneipp.nl en bij de bekende Kneipp verkooppunten. Adviesprijs € 6,49 (200 ml).

Cherry Blossom: verwent je zintuigen en geeft je huid een heerlijk zacht gevoel

De Kneipp Crème Douche verwent je zintuigen en geeft je huid een heerlijk zacht gevoel dankzij de natuurlijke ingrediënten kersenpitolie en kersenbloesemextract. De kersenpitolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en antioxidanten en werkt bevorderend voor de natuurlijke aanmaak van collageen. Het kersenbloesemextract werkt kalmerend voor de huid en verwent je zintuigen met een verleidelijke zachte geur. Al met al, dé perfecte combinatie die je huid een heerlijk zacht gevoel geeft.

Crèmige PEG-vrije & sulfaatvrije formule

Deze nieuwe crème douche bevat, zoals je van Kneipp gewend bent, alleen natuurlijke plantenoliën en geen minerale oliën, siliconen, microplastics, zeep, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook is deze vrij van PEG’s en sulfaten. PEG’s kunnen o.a. de oplosbaarheid van een product verbeteren. Sulfaten genereren schuim. Wij hebben de expertise om deze ingrediënten veilig toe te passen voor onze schuimende doucheproducten in de vorm van SLES, de mildere variant van SLS. En we gebruiken PEG’s afkomstig van natuurlijke oliën. Toch willen we ook een alternatief bieden voor mensen die deze ingrediënten in het geheel willen vermijden. Bij de nieuwe Crème Douche Cherry Blossom zijn al deze ingrediënten daarom weggelaten. We presenteren nu aan jou deze nieuwe nieuwe crèmige formule die toch ook lekker schuimt. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring.

Probeer ook de andere Kneipp Cherry Blossom producten eens…

Kneipp Handcrème Cherry Blossom (75 ml), adviesprijs: € 6,49.

Lees ook:
Kneipp body mousse Morning Kiss
Kneipp Silky Secret
EOS Berry Blossom body lotion & handcrème