Pixi Lash Booster mascara review

by Mariska

Pixi is een merk dat ik al een tijdje wilde uitproberen. Misschien werd ik getriggerd door die prachtige perspakketten die ik voorbij zag komen op Instagram. Maar wat bestel je precies? Er is zoveel! Ik ben een mascara fan dus ik bestelde de Pixi Lash Booster mascara . Deze mascara heb ik getest zonder lash lift en mét een lash lift die ik op dit moment heb.

Pixi Lash Booster mascara

Een do-it-all-mascara die krult, definieert, verlengt en volume geeft met een glanzende, waterdichte finish. Deze unieke mascara verlengt de wimpers daadwerkelijk, en geeft een “push-up” effect die de gehele dag zichtbaar blijft.De volle, rijke formule zorgt ervoor dat wimpers met maximale pigment worden gecoat, voor een intense kleur. De kegelvormige borstel bedekt elke wimper gelijkmatig voor de ultieme vlekvrije, waterproof wimper en oog definitie.

De huls is eigenlijk de lichte groene kleur waarin vrij veel producten van Pixi komen. Ik heb bewust gekozen voor een waterproof mascara omdat ik dat het fijnste vind werken. Als ik mijn wimpers krul dan blijven zo door het ‘laagje’ goed gekruld en ook beter zitten op mijn wimpers. Als het om mascara gaat ben ik dus wel heel kieskeurig.

Deze Pixi mascara heeft een hele gewone borstel. Een simpele, zonder rare vormen, aparte haartjes of verschillende beloftes. Wat mij wel opvalt is de lichte chemische geur die eraf komt. Daar houd ik persoonlijk niet zo van, maar moet je maar mee dealen :) Voor de rest vind ik de mascara vrij goed aanbrengen alleen in mijn ogen komt er toch best wel vrij product af. Dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur, maar van mij had het wel iets meer gemogen.

Op bovenstaande foto’s draag ik slecht 1 laagje van de mascara. Nu ik een lash lift heb zijn mijn wimpers natuurlijk al gekruld, maar toen ik die lift nog niet had deed het qua krul zeer weinig met mijn wimpers. Mede omdat er in mijn optiek te weinig product afkomt. Je kunt hem wel opbouwen, maar daar wordt hij, vind ik, niet mooier van. Mijn wimpers worden ook niet zo mooi gesepareerd vind ik. Het oogt wat rommelig. Doordat het waterproof is worden mijn wimpers ook hard.

Conclusie info en verkrijgbaarheid

Of ik deze Pixi Lash Booster mascara aanraad? Hij kost €18 en dat vind ik best wel fors voor een mascara die ik niet heel bijzonder vind. Eerlijk gezegd had ik er dan ook meer van verwacht. Het merk wordt best wel gehyped, maar met deze mascara lig ik niet op één lijn om het zo maar te zeggen. Wellicht dat andere producten beter bij mij passen.

Deze mascara is o.a. verkrijgbaar bij LookFantastic, HBB24 en Cosmania.

Wat is jouw indruk van deze Pixi Lash Booster mascara?

Lees ook:
Maybelline Great Lash mascara
Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara review
Dé Divage makeup review (lipstick, mascara en highlighter)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?