Zo krijg je dé perfecte huid in 2023

perfecte huid

De perfecte huid creëer je door de beste skincare en tools te gebruiken om je gezicht te voeden en lekker glad te maken. Natuurlijk ook goed te verzorgen en vitamines te gebruiken. In dit artikel laat ik je weten welke tools handig zijn om te gebruiken zodat jij dit nieuwe jaar fris en fruitig in gaat. Ik ga je wat meer vertellen over de verschillende tools die je kan gebruiken.

Een reinigingsborstel voor je gezicht

Een reinigingsborstel voor je gezicht is eigenlijk de basis om de perfect huid te krijgen. Deze borstel verwijderd namelijk resten van make-up, dode huidcellen en mee-eters. Handig én deze basis voor en perfecte huid. Er zijn verschillende gezichtsreinigingsborstels verkrijgbaar, voor elk budget. Dat is dus mooi meegenomen; als je het niet zo breed hebt dan kun je dus ook gewoon zo’n fijne borstel voor je gezicht aanschaffen. De reinigingsborstel voor je gezicht is ook te gebruiken op een gevoelige huid of andere problemen met de huid.

Als een extraatje voor de huid kun je daarbij kiezen voor een dermaroller. Dit is een roller voor het gezicht met hele kleine naaldjes die hele kleine gaatjes in de huid maken. Dit bevorderd de regeneratie van de huid. Er bestaan verschillende lengtes qua naaldjes. Je begint echt met de korte en later kan je eventueel kiezen voor de langere naaldjes. Net wat je zelf fijn vindt. Als je echt een uitgebreide routine wil voor de rest van je gezicht, dan heb je ook speciale dermarollers voor de contouren van het oog, het lichaam én zelfs voor mannen zijn ze er! Die kunnen dus ook de perfecte huid creëren op deze manier ;)

Kies de juiste skincare

De juiste huidverzorging is ook nodig om je huid goed te verzorgen. Als je een gevoelige huid hebt bijvoorbeeld dan raad ik aan ook echt skincare te gebruiken die speciaal voor de gevoelige huid is. Dan zijn er ingrediënten uitgehaald die juist je huid kunnen irriteren. Maar kies ook voor een goede voedende dagcrème als je een drogere huid hebt, bijvoorbeeld in de koude wintermaanden. De juiste skincare is het geheim voor een mooie huid.

Geverifieerd door MonsterInsights