Mijn week in foto’s #36 (woningruil en haren verven)

vrijdag 3 juli

De afgelopen week was ik voornamelijk bezig met de mogelijkheid tot verhuizen naar Enschede, werkte ik en verder deed ik vrij weinig bijzonders als ik zo mijn foto’s terugkijk. Natuurlijk heb ik weer een dagboek klaar staan met de foto’s van afgelopen week. Ik was onder andere bezig met woningruil.

Maandag 29 juni

Op maandag rijd ik naar Enschede voor een woning. Ik heb afgesproken met iemand om te kijken bij het huis en daarna eventueel te ruilen. Helaas krijgt zij het niet rond en gaat niet door. Jammer, want ik vond het een leuk huis op een mooie plek. ’s Avonds trek ik deze zak bananenchips open. Vind dat zó lekker! Eens in de zoveel tijd koop ik dat.

Dinsdag 30 juni

Van dinsdag heb ik geen foto’s merk ik. Ik deed ook niet veel bijzonders behalve werken en berichtjes uitwisselen met iemand voor een woning in Enschede. Ik had toch de stap genomen om voor woningruil te kijken en via Facebook ontvang ik een paar berichtjes. Wordt wel spannend zo!

Woensdag 1 juli

Woensdag heb ik afgesproken met degene met wie ik zou willen ruilen. Zij komen bij mij kijken en zijn enthousiast en vervolgens rijd ik mee naar Enschede. Ook ik ben super enthousiast. Zou heel graag nog meer foto’s willen delen maar dat doe ik niet in verband met privacy. Nu is het documenten opvragen en de woningruil aanvragen bij beide woningbedrijven en dan kijken of het goedgekeurd wordt. Zó spannend, maar ik hoop ook écht dat het doorgaat. Wil dit zo graag. Duimen dus :)

Donderdag 2 juli

Het wordt vrij laat omdat we gelijk dingen bespreken. Uiteindelijk sta ik om even over 12 ’s nachts op Amsterdam Centraal. Beetje laat en nog later thuis maar ik mag toch hopen dat deze tijd het waard is geweest, haha. Na een korte nacht ga ik in ’s morgens weer aan het werk en als ik thuis kom wordt de Fitbox bezorgd met deze producten.

Vrijdag 3 juli

Mijn kat bedenkt af en toe de raarste dingen en nu heeft hij dit ontdekt. Vaak ligt hij gewoon lekker op de vensterbank door de luxaflex heen te kijken, maar nu wilde hij perse ervoor. En het lukte hem ook nog. In de avond verfde ik mijn haar want ik had mega uitgroei. Het is wel weer goed opgeknapt.

Zaterdag 4 juli

Zaterdag overdag maakte ik deze foto van mijn lieve Vriendje. Het is zo’n knapperd haha. Ook begin ik aan podcasts. Dacht dat ik het helemaal niks zou vinden, maar ik vind het enorm interessant. Ik stuit via miratells.nl op een aantal true crime podcasts en ik vind dat dus heel interessant om te luisteren. Ik ga zeker op zoek naar andere podcasts die ik interessant vind. #nuverslaafd.

Zondag 5 juli

Op het moment dat ik dit dagboek in elkaar zet kwam ik erachter dat ik eigenlijk geen foto’s heb van vandaag. Ik luister weer wat podcasts, schrijf wat blogposts, speelde Sims 4 en heb als avondeten lekker spareribs besteld via thuisbezorgd.

Nu maar hopen dat we alle documenten deze week binnenkrijgen en de woningruil kunnen aanvragen. Dan kunnen er verdere stappen worden gezet die noodzakelijk zijn. Nu is het alleen maar afwachten.

Lees ook:
In lingerie op de foto, ik deed het met een boodschap
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review
Mijn week in foto’s #31 (naar de camping en Pinky Promise Media)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *