EOS Berry Blossom body lotion & handcrème

eos berry blossom body lotion en handcreme

We kennen het merk EOS natuurlijk van de bekende lip balms, maar nu heeft EOS het assortiment uitgebreid met handcrèmes en body lotions. Ik ontving de EOS Berry Blossom body lotion en een heerlijke handcrème. Dat was natuurlijk tijd om te testen! Zelf heb ik nog niet heel veel ervaring met het merk, dus ik was heel erg benieuwd. Had niet echt een verwachting, dus het kon nog alle kanten op. Het is nu tijd om mij ervaring met de EOS Berry Blossom body lotion en handcrème met je te delen.

EOS Berry Blossom body lotion & handcrème

eos body lotion & handcreme

De eos™ hype zet zich voort! Het innovatieve verzorgingsmerk is een integraal onderdeel geworden in de wereld van lifestyle. Maar eos™ gaat een stap verder en breidt het assortiment uit met hand en body lotions. Nu kun je dus behalve je lippen ook je huid en zintuigen verwennen!

EOS Berry Blossom body lotion

eos berry blossom body lotion

De EOS Berry Blossom body lotion zit in een best wel grote fles met een hele handige pomp. Je kunt de dop ook draaien om de dop op slot te zetten voor als je hem bijvoorbeeld wilt meenemen. Op die manier kan de dop niet pompen en komt er geen product uit. Dat werkt heel erg makkelijk. Als je een druk op de pomp geeft komt er een mooie hoeveelheid body lotion uit die je ook heel gemakkelijk over de huid verdeelt. Deze geur is echt heel erg lekker en fris. Deze body lotion heb ik uiteraard geprobeerd en het trekt heel snel in en daarna voelen mijn armen (en uiteraard de rest) heel erg zacht aan en ruikt het heerlijk lekker.

EOS handcrème Fresh Flowers

eos handcreme

De handcrèmes zijn er in verschillende geuren en daarvan ontving ik de EOS handcrème in Fresh Flowers. De verpakking waar hij in zit is van een mooi klein formaat en is dus heel gemakkelijk mee te nemen in je tas(je). Als je de verpakking met de klik dop dan komt de geur je niet direct tegemoet. De geur is niet heel sterk en ruik je pas eigenlijk op je handen terug. Hij ruikt heel erg fris, maar bloemig is niet een van mijn favoriete geuren. Smaken verschillen, gelukkig ;) De crème laat zich makkelijk verdelen en voelt niet vettig aan. Ook trekt hij vrij snel in en worden je handen heel erg zacht! Pluspunt! Mijn handen voelen verzorgd aan.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Beide producten zijn heel erg fijn in gebruik. Echter zou ik persoonlijk voor een andere geur kiezen bij de handcrème omdat dit niet een geur is die ik lekker vind, maar dat is persoonlijk. Beide doen hun werk goed, werken fijn en doen wat je mag verwachten, vind ik. De lotions zijn verrijkt met shea butter, avocado-olie en vitamine E.
EOS body lotion en handcrème is vanaf september verkrijgbaar bij Douglas.

EOS Berry Blossom body lotion 350ml – €12,99 en 200ml – €7,99
EOS handcrème 40ml – €4,99

Lees ook:
3x eos Visibly Soft lip balsem review
Kneipp Silky Secret lijn
Treaclemoon body butter The Honeycomb secret

* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *