Xoo sieraden, deze heb ik nieuw!

xoo sieraden horloge

Een paar weken geleden kwamen er weer mooie sieraden binnen. Van Xoo sieraden mocht ik een aantal items uitzoeken en koos voor een mooi horloge en 2 paar oorbellen . Ik vond het enorm moeilijk kiezen, want er waren zoveel mooie sieraden en horloges. Uiteindelijk kon ik mijn keuze maken en deze wil ik nu heel erg graag laten zien. Ben er enorm blij mee en mooie toevoeging aan mijn sieraden collectie. Onderaan deze blogpost vind je ook nog een leuke winactie waaraan je kunt meedoen. Je maakt dan kans op een groot bedrag aan shoptegoed om mooie sieraden te shoppen.

Lees ook: Mijn Buddha to Buddha ring en gouden oorbellen van Isabel Bernard

Mijn nieuwe Xoo sieraden

Deze leuke oorbellen trokken direct mijn aandacht. Het zijn zilveren ringetjes met daaraan leuke tijger kopjes. Standaard draag ik nu dit soort ringetjes met engelenvleugeltjes eraan dus dan kan ik mooi afwisselen met deze. Ze sluiten en openen heel gemakkelijk en ik ervaar het niet als moeten ‘prutsen’ om het dicht te krijgen. Ik weet zeker dat ik deze heel vaak zal gaan dragen.

Als tweede setje koos ik deze oorbellen met bliksemflitsen. Wederom zijn dit dezelfde ringetjes als van het setje met de tijger kopjes. Ook weer in het zilver, dat draag ik immers het liefste. Zelf ben ik erg bang voor onweer dus dit is wel een soort statement, haha. Ik vind ze gewoon heel leuk en naast dat het dus een bliksemschicht is, vind ik het ook wel een soort van kracht uitstralen. Eigenlijk wil ik altijd wel op een bepaalde manier kracht uitstralen, dus daarom heb ik ze ook uitgekozen. Zo heb ik nog meer om af te wisselen ;)

En dan dit horloge van Xoo sieraden! Daarin was de keuze niet zo heel moeilijk. Mijn favoriete kleurencombinatie is al een hele tijd zwart met goud. Dat zie je ook terug in mijn interieur bijvoorbeeld. Dit zwarte horloge heeft een fijne band die je in maat kunt verstellen. Je kunt dit zelf heel gemakkelijk doen, dus je hoeft er niet voor naar een juwelier. Het is een prachtig zwart uurwerk en een zwart bandje, met in het uurwerk gouden wijzers en accenten. Super mooi!

Je hebt dit horloge in meerdere soorten qua kleuren. Dus je kunt, als je dit een mooi model vindt, ook kiezen tussen andere kleuren die beter bij je passen.

Voor Valentijn heeft Xoo sieraden iets leuks in petto. Op hun Instagram pagina gaan ze een winactie posten op 15 februari, waar je kans maakt op maar liefst €250 aan shoptegoed. Als je mee doet met de actie (de voorwaarden lees je onder het Instagram bericht dat zij posten) en je bent de winnaar, dan krijg je op 21 februari een berichtje van Xoo.

Geverifieerd door MonsterInsights