Sieraden wishlist

by Mariska

Ik heb natuurlijk mijn Buddha to Buddha oorbellen waar ik enorm blij mee ben én mijn armband van Lucardi, maar er staat nog wel wat meer op mijn wishlist qua sieraden. Ook heb ik een mooi Liu Jo horloge dat ik elke dag draag. Nu moet ik wel een beetje goed kijken met wat ik wel en niet kan dragen, ook omdat ik last heb van nikkel allergie. Heel vervelend! Ik hoef dus geen leuke kettinkjes of armbandjes van eBay te bestellen, omdat die dingen vaak juist nikkel bevatten. Ook verkleuren ze vaak en dat is heel erg lelijk. Het leek me leuk eens een sieraden wishlist te maken :)

Foto: Shutterstock

Mijn sieraden wishlist, wat staat er op?

sieraden wishlist
Buddha to Buddha oorbellen Nathalie ♥ Buddha to Buddha oorstekers ChainBuddha to Buddha Ben armband ♥ oorbellen met ketting ♥ kleine ringetjes

Zoveel heb ik eigenlijk niet te wensen, maar ik heb wel een duidelijke voorkeur. Ik hou namelijk van de stoerdere sieraden en niet echt minimalistisch. Een mooie steen in je oren? Dan moet ‘ie groot. Het is je vast duidelijk geworden dat ik een grote voorliefde heb voor Buddha to Buddha en sieraden die daar op lijken. Zelf draag ik elke dag een ring die er ook wat stoerder uitziet, maar die is dan niet van Buddha to Buddha, maar van Lucardi. Evengoed heel mooi en de prijs scheelt een hele hoop. Zo betaalde ik voor de ring ‘maar’ €30,00 en niet het driedubbele. Daar hou ik van :) Als ik bovenstaande sieraden wil kopen moet ik nog wel eventjes sparen, maar ik ben dus ook altijd aan het kijken voor goedkopere alternatieven.

Lees ook:
Dior Rosy Bow
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Mijn favoriete en dierbare sieraden
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk

Wat staat er op jouw sieraden wishlist?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?