5x een super leuk idee om te doen met Kerst

kerst serie op netflix

Op zoek naar een Kerst serie op Netflix? We zitten in december en over een week of 2 is het alweer Kerst! Hoe snel is het jaar weer voorbij gevlogen? Klinkt cliché, maar het lijkt elk jaar sneller te gaan. In de aanloop naar Kerstmis is het leuk om alvast te bedenken wat je kunt gaan doen. Zo heb ik al geschreven over leuke ideeën voor een kerstbrunch en leuke tuincentra in Noord-Holland met Kerst. Dat is sowieso leuk om te doen, maar nu heb ik er nog 5 voor je waaronder een leuke Kerst serie op Netflix, Kerst met Chateau Meiland en voor de kleintjes een mooie Kerst kleurplaat!

Wat te doen met Kerstmis?

kerstserie op netflix
Photo by Susanne Jutzeler, suju-foto on Pexels

Kerst serie op Netflix

Een Kerst serie op Netflix kijken is sowieso een heel leuk idee en je hebt er natuurlijk genoeg. Een leuke kerstfilm ook. Er worden er geloof ik meerdere per week toegevoegd. Leuk om met het gezin, vrienden of familie te kijken, maar ook als je onderweg bent kan je dat natuurlijk doen. Met voldoende data op je sim only abonnement heb je meer dan genoeg om een leuke Kerst serie op Netflix te bekijken.

Chateau Meiland Kerst special

Chateau Meiland kennen we ook allemaal onderhand wel en zij hebben dit jaar ook weer een kerstspecial in petto. Die is al opgenomen in een ander land dan Nederland en wordt met Kerst uitgezonden. Je moet van de excentrieke Martien en zijn familie houden, maar het kijkt wel lekker weg. Dus dan moet je kiezen tussen Chateau Meiland met Kerst of een leuke Netflix kerst serie.

Kleurplaat voor Kerst

Voor de kleintjes is het altijd leuk om een kleurplaat voor Kerst te hebben, zodat ook zij wat te doen hebben als de rest van de familie wat ouder is. Kinderen vinden de volwassen praat vaak niet heel interessant, dus een paar mooie Kerst kleurplaten van Rudolph het rendier of de Kerstman met de arrenslee, mooie doos met stiften en potloden en dan zijn zij ook zoet.

Krijgen we een witte Kerst?

Of we een witte Kerst krijgen? Dat is elke keer maar weer een vraag die Nederland bezig houdt. Op dit moment zijn de weersvooruitzichten volgens mij niet heel gunstig, maar het zou wel heel erg tof zijn zo’n witte Kerst. Het gebeurt bijna nooit, dus laten we hopen dat het er dit jaar wel van komt. Je kunt dan op pad gaan met z’n allen en mooie foto’s maken met je Samsung A53 bijvoorbeeld. Eerst lekker een Kerst serie op Netflix kijken en daarna lekker een frisse neus halen in de buitenlucht. Perfect plan!

Lekker uit eten

Een leuk idee voor een lunch of diner is altijd goed bij een fijn restaurant. Een heel uitgebreid buffet en het menu van het restaurant zal ongetwijfeld helemaal het einde zijn. Tijd om lekker aan te schuiven, zonder dat je de vervelende klusjes hoeft te doen. Geen tafel dekken, niet opruimen, maar lekker genieten!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook