De Boet met kerst en andere 2 tuincentra in Noord Holland

by Mariska

De Boet met kerst bezoeken? Ik heb er 3 voor je op een rij gezet die de moeite zijn om te bezoeken in deze kersttijd. Zelf woon ik nu dan in Enschede, maar oorspronkelijk kom ik uit Noord-Holland, Avenhorn. En in die regio heb je hele leuke tuincentra die nu de moeite waard zijn om te bezoeken! Denk aan de Boet in Hoogwoud, Intratuin in Hoorn en tuincentrum Overvecht in Hoorn. Die tuincentra heb ik destijds allemaal bezocht en weet dat het daar echt leuk aangepakt wordt met kerst. Ook een tip: als je alleen Kerst viert, ga er dan ook lekker uit en struin wat door een van de tuincentra in de buurt.

Tuincentrum de Boet met kerst in Hoogwoud

de boet kerst, intratuin hoorn, overvecht hoorn

Tuincentrum de Boet in Hoogwoud is echt een tuincentrum die met Kerst heel goed en groots uitpakt. Heel mooi versierd met een heus kerstdorp, allemaal mooie kerstballen en kerststerren en uiteraard kerstbomen. Je kunt er door verschillende kamers lopen die mooi ingericht zijn, voor de kinderen een treintje die rondrijdt en maar liefst 80 soorten kunstkerstbomen. Ook is de hal omgetoverd tot een waar sprookjesbos. Zowel voor volwassen als voor de kinderen is er dus veel te zien en te beleven. Daarom is het het waard om de Boet met kerst te bezoeken.

Intratuin in Hoorn met Kerst

Intratuin in Hoorn (of eigenlijk Blokker) is ook altijd geweldig om daar doorheen te lopen rond de Kerst. Daar ben ik ook eens naartoe geweest toen mijn vader nog leefde. We gingen met de hele afdeling van het verzorgingshuis daar naartoe en iedereen keek z’n ogen uit. Prachtig ingericht, veel mooie kerstspullen en een groot glitterfestijn.

Dit jaar heeft Intratuin Verwonderland, zo noemen ze de prachtige kerstshow. Je kunt daar ook lekker eten en drinken en natuurlijk struinen tussen de mooie kerstspullen. Koop een mooie kerstboom en jouw unieke kerstballen. Ik vind Intratuin altijd erg leuk om te bezoeken in de decembermaand. Je hebt er zelfs een high tea en een een high bread die je kunt boeken. Leuk om te combineren!

Tuincentrum Overvecht in Hoorn

Tuincentrum Overvecht in Hoorn ligt aan de Berkhouterweg en is wel kleiner dan De Boet in Hoogwoud en Intratuin. Je kunt daar sowieso terecht voor je dierenbenodigdheden en ze hebben kerstspullen, maar veel minder uitgebreid. Ook daar ben ik regelmatig geweest. Ik zat daar op school en kwam er vaak langs. Het is goed bereikbaar en een redelijke groot parkeerterrein om te parkeren. Voor kinderen is Overvecht in Hoorn iets minder leuk. Als je je kinderen meeneemt, dan zou ik eerder kiezen voor Intratuin voor de kerstbeleving of de Boet met kerst.

Als je dan toch in Hoorn bent, ga dan lekker lunchen bij Van der Valk in Hoorn. Die zit dichtbij!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?