3x kerstbrunch idee voor kerstmis

kerstbrunch idee kerstmis 2022

Op zoek naar een kerstbrunch idee? Het is bijna zover, Kerstmis 2022 en dan willen we allemaal lekker eten met vrienden en familie. Het is vooral fijn om makkelijke kerstbrunch ideeën te hebben zodat je niet meer in de keuken staat dan dat je bij je visite doorbrengt. Maar het is ook leuk om samen iets te doen en te organiseren. Een kerstbrunch bij Van der Valk , heb je daar al eens aan gedacht? Ik ga je 3x een gemakkelijk idee voor een kerstbrunch geven in dit artikel. Kijk, daar heb je wat aan!

Kerstbrunch bij van der Valk

kerstmis 2022 kerstbrunch idee

Een kerstbrunch bij van der Valk is echt een feestje! Het voordeel is dat je zelf niets hoeft te doen, alle tijd hebt om je make-up goed te doen én daarna lekker aanschuiven met de hele familie. Van der Valk is sowieso prachtig aangekleed met kerst en dat is al geweldig. De sfeer alleen al is fantastisch! Je hebt er enorm veel keuze uit allerlei lekkernijen. Vis, vlees, koud en warm. Let wel; per hotel kan het buffet variëren, dus dat is handig om even te checken! Wat mij betreft één heel goed kerstbrunch idee. En een groot voordeel is dat je weg kunt als je klaar bent. Je hoeft niks op te ruimen.

Kleine hapjes voor de kerstbrunch

Voor de kerstbrunch is het ook leuk om kleine hapjes te maken of te kopen. Albert Heijn heeft heel veel makkelijke recepten en opties die je kunt meenemen voor de kerstbrunch die je organiseert. Denk aan kaneelbroodjes, carpaccio rolletjes of gezonde kerstboom broodjes. Je kunt natuurlijk altijd zelf iets bedenken, want kleine hapjes zijn er genoeg. Bijvoorbeeld kleine wrap hapjes met zalm en roomkaas. Of als je niet van vist houdt kun je het vervangen voor kip met pesto. Er is genoeg keuze voor een lekker brunch met kerst! Zijn er allergieën binnen de familie? Pas het daar op aan, dan kan iedereen lekker genieten van de kerstbrunch.

Laat iedereen iets maken en meenemen deze kerst

Wat ook een leuk kerstbrunch idee is, is dat iedereen een lekker gerechtje maakt en deze meeneemt. Dat heeft 2 voordelen, namelijk dat je een heel gevarieerde brunch hebt door de verschillende gerechtjes en je hoeft niet alles zelf te maken. Zo verdeel je ook nog eens de kosten onder elkaar en is een prima idee voor als je bijvoorbeeld wat krap zit en niet uit eten kunt. Daar kun je ook nog eens een lekkere winterse cocktail bij serveren!

Een hele makkelijk tip voor de airfryer is het afbakbroodje met kaas, ei en spek. Deze 3 tips maken jouw kerstbrunch én kerstmis 2022 een hele fijne tijd.