Diamond painting, mijn nieuwe hobby!

hobby diamond painting dikke dames

Sinds kort heb ik een nieuwe hobby ontdekt, namelijk diamond painting. In de tijd dat het mentaal minder ging (paar maanden geleden) wilde ik wat gaan doen wat me rust zou geven. Vroeger hield ik enorm van tekenen en schrijven maar dat werd het niet. Zo kwam ik bij diamond painting terecht. Nooit gedaan, maar wilde het erg graag proberen en dat deed ik. Ik bestelde deze set en ging aan de slag.

Wat is diamond painting?

Diamond painting omschrijf ik eigenlijk als een soort verven of kleuren op nummer. Alleen dan met steentjes. Je bestelt een plaat die je mooi vindt en die print bestaat uit tekentjes, nummers en/of cijfers. Op de platen die ik heb staat de ‘legenda’ op de plaat gedrukt. Dus welke tekentjes, cijfers of nummers bij welke kleur horen. Vervolgens staan er op de zakjes met steentjes ook weer de kleurnummers. Klinkt ingewikkeld maar is het niet :) Je kunt kiezen tussen ronde of vierkante steentjes. De diamond painting plaat die ik nu af heb zijn ronde steentjes en de volgende waaraan ik ga beginnen heeft vierkante steentjes.

Waar kun je diamond painting materialen kopen?

Bij AliExpress is heel veel verkrijgbaar, maar ik kocht het dus bij bol.com voor het eerst. Of dat ook van AliExpress komt weet ik niet natuurlijk maar zou best kunnen. De volgende prent die ik ga maken is deze ook van Dikke Dames. Die tweede set heeft vierkante steentjes dus dat zal er misschien wel iets anders uit komen te zien. Ben wel erg benieuwd. Deze tweede set heb ik gekozen omdat ik beauty geweldig vind en dit is dus een prent die met beauty te maken heeft.

Als ik deze tweede set ook af heb dan wil ik er graag een maken van The Kelly Family. Eerst wilde ik het logo maar dat is zo eentonig qua kleuren. Inmiddels heb ik al een mooie plaat uitgezocht, maar eerst deze maar eens afmaken :) Ga hem zeker weer delen als hij af is!

Ben jij bekend met diamond painting?

Lees ook:
Narciso Rodriguez eau de parfum voor haar review
Revolution Blood palette met rode oogschaduw review
Kiko latex shine lip lacquer review in Sangria & Rougenoir

Geverifieerd door MonsterInsights