fbpx
1   34
13   58
4   54
23   89
4   71
16   75
3   62
11   82
5   53
9   62

Roaming America – Een roadtrip langs alle Amerikaanse nationale parken

roaring america
Volg je me al op Instagram?

In slechts twee jaar tijd is Renee Roaming (@reneeroaming) een begrip geworden als het gaat over hippe travel blogs. De zeven maanden lange roadtrip van Renee & Matthew Hahnel langs maar liefst àlle nationale parken van de Verenigde Staten resulteerde in een boek. Roaming America toont de 60 nationale parken op hun mooist, telkens gekoppeld aan alle praktische informatie die je nodig hebt om zelf op stap te gaan, het meeste uit het park te halen én de persoonlijke impressies van het koppel.

roaring america

Het boek ademt wanderlust én barst ook van de interessant reis- en fotografietips. De Hahnels delen niet alleen hun ideale reisroute langs deze nationale parken, maar ook hun tips & tricks over de beste verblijfplaatsen, campings en tips voor het camperleven on the road. Daarnaast onthullen ze ook de mooiste wandelroutes en welke volgens hen de meest onderschatte of meest rustige nationale parken zijn. Kortom: een praktische factsheet met honderden foto’s van alle 60 nationale parken, een must-have voor iedereen die een trip naar de States plant.

Roaming America – Auteurs

In 2014 verruilen Renee en Matthew Hahnel hun thuisland Australië voor het Amerikaanse Colorado om zich uiteindelijk te vestigen in Seattle. Van daaruit trekken ze de wereld rond – trips die ze sinds 2016 vastleggen op de blog en het instagramaccount @Reneeroaming. Die groeide in recordtempo uit tot een groot succes met bijna 350.000 volgers. Roaming America is hun eerste boek.

Verkrijgbaar vanaf april 2019 via onder andere bol.com

Gebonden | 322 blz. | begin april 2019 | ISBN 978 94 014 5983 9 | € 34,99

Lees ook:
Fokking druk – Thijs Launspach
TIP: Zakelijk schrijven voor dummies
Meer bezoekers op je blog, deel 2!
Tip: energieleverancier kiezen met korting of cadeau

Volg:
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

3 Comments

  1. 30 maart 2019 / 08:16

    oh deze komt op mijn wishlist, ooit wil ik dit ook gaan doen samen met mijn vriend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.