H&M Peach Creamsicle

h&m peach creamsicle

Je hebt kunnen zien dat ik best wat nagellakjes had besteld bij H&M en daar was H&M Bubblegum de eerste van. De tweede is nu aan de beurt en dat is H&M Peach Creamsicle en dat is dit keer geen roze nagellak. Dit is een peachy kleur die heel erg mooi is voor het zonnige weer. Past er precies bij! En zeker als je je bedenkt dat volgende week de temperaturen best oplopen volgende week tot dik in de 20 graden. Dus ik zou zeggen, kijk mee naar H&M Peach Creamsicle en wellicht schaf je hem direct aan 😉

Lees ook: Catrice Brown Collection

H&M Peach Creamsicle

h&m peach creamsicle
h&m peach creamsicle

H&M Peach Creamsicle is normaal gesproken niet echt mijn eerste keuze moet ik zeggen. Ik heb het nooit zo op peachy kleur of oranjekleurige lakjes. Nu moet ik zeggen dat ik deze wel leuk vind. Het is ook wel een beetje een pastelkleur eigenlijk. De droogtijd is prima en met een laagje is hij best snel droog. De dekking is iets minder moet ik zeggen. Sowieso draag ik altijd twee laagjes, maar bij deze had ik zelfs nog een derde wat dunner laagje nodig. Waarschijnlijk ligt dit ook wel aan de kleur, dit heb ik namelijk vaker met hele lichte kleuren. Maar alsnog een heel erg leuk lakje!

h&m peach creamsicle

H&M Peach Creamsicle is alleen verkrijgbaar bij H&M en ik heb daar €2,49 voor betaald omdat ze in de aanbieding waren. Normaal gesproken kost een nagellak €4,95 en daar krijg je 8ml aan lak voor. Ook is het heel erg leuk dat er een stickertje met een naam op het flesje zit. Vind ik een groot pluspunt!

Lees ook:
Jeffree Star Gemini
W7 absolute lashes mascara

21 Reacties

 1. Rochella
  3 mei 2016 / 15:44

  Ik vind de kleur echt heel erg mooi, ik ben dol op dit soort kleurtjes. Jammer dat de lak pas na drie keer dekt… XOXO

 2. 3 mei 2016 / 01:12

  Schattig kleurtje! Vind perzik altijd super cute, maar nadeel is dan idd dat het niet dekt:( daar hou ik zo niet van!

 3. Amy
  2 mei 2016 / 22:43

  Super leuk kleurtje zeg! Perfect voor het lenteweertje 🙂

 4. Dalinka
  2 mei 2016 / 20:59

  Deze vind ik eigenlijk nog mooier dan Bubblegum. Dit soort kleurtjes vind ik echt super leuk voor de zomer!

 5. Janine
  2 mei 2016 / 19:57

  Wat een mooie kleur zeg! Ik krijg meteen zin in de zomer. Gelukkig zijn de lakens best goed en een zeer nette prijs hihi.

 6. 2 mei 2016 / 19:45

  Ik vind de nagellakjes van H&M echt toppertjes!! Ook dit kleurtje vind ik heel erg mooi!
  Liefs,
  Eefje

 7. 2 mei 2016 / 19:41

  Hij is iets meer oranje dan ik verwacht had maar wel heel mooi!

 8. Crafty Time | Janneke
  2 mei 2016 / 19:37

  Dit is ook een hele mooie kleur! 🙂

 9. Ina
  2 mei 2016 / 19:17

  Erg mooi kleurtje voor de lente!

 10. Saraya
  2 mei 2016 / 19:15

  Oehh…mooi kleurtje!
  X

 11. Talitha
  2 mei 2016 / 17:53

  Erg mooi kleurtje! Ik ga juist vaak wel snel voor de peachy tinten, jammer dat ze vaak alleen erg streperig lakken. Had jij daar bij deze nagellak nog last van, of bracht deze wel gewoon prettig aan?

  • Mariska
   Auteur
   2 mei 2016 / 18:14

   Nee, daar had ik eigenlijk niet zo’n last van! De structuur is wel wat stroperig soms bij lichte kleuren maar streperig was die bij mij niet.

 12. 2 mei 2016 / 16:21

  Wow! Wat een mooie kleur! Lekker zomers! I like 🙂

 13. 2 mei 2016 / 15:42

  je steelt m’n hart met zulke lieve kleurtjes lak 😀 me likey!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.