H&M Peach Creamsicle

h&m peach creamsicle

Je hebt kunnen zien dat ik best wat nagellakjes had besteld bij H&M en daar was H&M Bubblegum de eerste van. De tweede is nu aan de beurt en dat is H&M Peach Creamsicle en dat is dit keer geen roze nagellak. Dit is een peachy kleur die heel erg mooi is voor het zonnige weer. Past er precies bij! En zeker als je je bedenkt dat volgende week de temperaturen best oplopen volgende week tot dik in de 20 graden. Dus ik zou zeggen, kijk mee naar H&M Peach Creamsicle en wellicht schaf je hem direct aan ;)

Lees ook: Catrice Brown Collection

H&M Peach Creamsicle

h&m peach creamsicle
h&m peach creamsicle

H&M Peach Creamsicle is normaal gesproken niet echt mijn eerste keuze moet ik zeggen. Ik heb het nooit zo op peachy kleur of oranjekleurige lakjes. Nu moet ik zeggen dat ik deze wel leuk vind. Het is ook wel een beetje een pastelkleur eigenlijk. De droogtijd is prima en met een laagje is hij best snel droog. De dekking is iets minder moet ik zeggen. Sowieso draag ik altijd twee laagjes, maar bij deze had ik zelfs nog een derde wat dunner laagje nodig. Waarschijnlijk ligt dit ook wel aan de kleur, dit heb ik namelijk vaker met hele lichte kleuren. Maar alsnog een heel erg leuk lakje!

h&m peach creamsicle

H&M Peach Creamsicle is alleen verkrijgbaar bij H&M en ik heb daar €2,49 voor betaald omdat ze in de aanbieding waren. Normaal gesproken kost een nagellak €4,95 en daar krijg je 8ml aan lak voor. Ook is het heel erg leuk dat er een stickertje met een naam op het flesje zit. Vind ik een groot pluspunt!

Lees ook:
Jeffree Star Gemini
W7 absolute lashes mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *