H&M Bubblegum

H&M bubblegum

Ik plaatste afgelopen week een bestelling bij H&M, omdat daar de nagellak in de aanbieding was. Deze waren van €4,95 afgeprijsd naar €2,49 en daardoor bestelde ik 8 nieuwe lakjes! Een daarvan is H&M Bubblegum. Een leuk zacht roze kleurtje die mijn eigenlijk in eerste instantie niet direct doet denken aan Bubblegum, maar hij is zeker heel erg leuk. Hallo roze overload van de afgelopen dagen.

Lees ook: Essence My love diary

H&M Bubblegum

H&M bubblegum

De potjes van de H&M nagellak vind ik er heel erg schattig uitzien. Het is een redelijk klein potje met een mooie witte dop waar bovenop het logo van H&m staat gedrukt. Ook staat er achterop elk potje op een sticker, de naam van de lak. Ze hebben dus namen en dat vind ik altijd erg fijn! Zo kun je ze beter onthouden. H&M Bubblegum is een lief roze kleurtje en heeft een fijn kwastje.

H&M bubblegum

Het kwastje wat bij H&M Bubblegum gebruikt wordt is heel fijn in gebruik. Hij is precies van goed formaat en houdt ook fijn vast. Je kunt met het kwastje vrij precies lakken en dat is toch best wel belangrijk. De kleur heb ik wel een klein beetje moeten aanpassen op de foto’s, omdat ze op mijn laptop toch iets fletser eruit zagen dan de daadwerkelijke kleur op mijn nagels. Zoals je het op de foto ziet is het wel goed!

H&M bubblegum

De dekking van H&M Bubblegum is niet echt heel goed met maar één laagje. Op de foto’s heb ik dan ook twee laagjes gebruikt om het mooi te krijgen. Maar toch zie je op sommige plekken op mijn nagels nog wel een klein puntje waar mijn nagel doorheen komt. Een derde laagje heb ik niet aangebracht omdat ik dit toch vaak teveel van het goede vind. Al met al kun je best twee laagjes dragen omdat het anderen niet zal opvallen als je je nagel er een klein beetje doorheen ziet.

Je kunt deze lak vanzelfsprekend verkrijgen bij de H&M voor normaal gesproken €4,95. Je krijgt daarvoor 8ml aan lak wat goed is en je een tijdje mee vooruit kunt! Op dit moment zijn ze in de aanbieding voor €2,49 per stuk! 🙂

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
China Glaze Flirty Tankini
H&M Tickled Pink

11 Reacties

 1. Christy
  29 april 2016 / 12:07

  Wat een super schattig kleurtje! Ik heb eigenlijk nooit lakjes van de H&M maar misschien moet ik ze toch eens proberen 😉 x

 2. Dana
  28 april 2016 / 19:46

  ahh wat een leuk kleurtje!

 3. Crafty Time | Janneke
  28 april 2016 / 19:21

  Wat een prachtige kleur! Ook een hele fijne korting, ik zal even een kijkje nemen op de site! xx
  Lees het laatste blogbericht van Crafty Time | Janneke – Plog: woensdag 27 april 2016My Profile

 4. Dalinka
  28 april 2016 / 17:11

  Wat een lief kleurtje! Ik vind de flesjes er ook zo leuk uitzien, erg schattig inderdaad.
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – De Disney Dilemma TAGMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.