Prachtige foto’s tijdens PhotoWalks

image

Mijn Man en ik organiseren inmiddels alweer vier jaar maandelijks een PhotoWalk. Bij een PhotoWalk verzamelen (hobby)fotograferen zich op een bepaalde plek ergens in Nederland of België en dan gaan we gezamelijk fotogaferen. Er is geen route uitgestippeld of een rondleiding, het gaat er namelijk echt om dat je met elkaar fotografeert, van elkaar gaat leert en andere fotografen ontmoet. Vandaag laat ik jullie een aantal prachtige foto’s zien die ik tijdens deze PhotoWalks heb gemaakt.

De PhotoWalks worden door heel Nederland en België gehouden. We hebben al vele PhotoWalks achter de rug, vele andere fotografen ontmoet en prachtige foto’s gemaakt. De PhotoWalks kunnen in steden gehouden worden, maar ook bijvoorbeeld in natuurgebieden.

Speulderbos

Natuurfotografie vind ik echt ontzettend mooi. We zijn al naar verschillende plekken geweest waar je prachtige natuur hebt, zoals in het Speulderbos en in het Hallerbos in België. Twee weken geleden zijn we naar het Hallerbos geweest. Echt een prachtig bos waar je zeker eens naar toe moet gaan als je er nog niet bent geweest. Meer informatie kan je hier vinden: Hallerbos.be .


Groningen
Kampen
Haarlem

Ook hebben we PhotoWalks in de avond, zodat je prachtige avondfoto’s kan maken in verschillende steden. Hierboven zie je foto’s van Groningen, Kampen en Haarlem.


DSC 2839
DSC 2817
PSL1616
PSL1525
Brugge
PSL8839

Portretfotografie vind ik ook echt super leuk om te doen tijdens een PhotoWalk. Vooral in steden en op bepaalde evenementen kan ik helemaal los gaan. Vele mensen hebben het niet door dat je een foto van hun maakt en dan krijg je toch zeer spontane en leuke foto’s. Geweldig om te zien!


Amersfoort
Den Bosch

Architectuur is ook een onderwerp dat vaak naar voren komt tijdens een PhotoWalk. In bepaalde steden kan je prachtige architectuurfoto’s maken. Hierboven heb ik foto’s geplaatst van Amersfoort en van Den Bosch.

Ik vind PhotoWalks echt geweldig, je komt op vele mooie plekken waar je prachtige foto’s kunt maken. Maar ook ontmoet je andere (hobby)fotografen en leer je van elkaar. Elke maand plaatsen we een nieuwe PhotoWalk als evenement in onze Facebook groep. Mocht je een keer meewillen, dan kan je jezelf natuurlijk aanmelden :) .

Lees ook:
Prachtige architectuur
Natuurfotografie – Prachtige natuurfoto’s
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger

Welke foto vind jij het mooist? En heb jij nog een tip voor een PhotoWalk (stad, natuurgebied of iets anders)?