Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Essence My love diary

essence my love diary

De laatste tijd koop ik best wat nieuwe nagellak van Essence. Laatst nam ik er weer een paar mee, waaronder Essence My Love Diary. En wat voor kleur is het nu precies? Licht bordeauxrood, donker oudroze en misschien een klein beetje roestbruin erbij. Er is niet een bepaalde naam aan te geven en dat maakt hem best wel apart. Denk dat hij op mijn nagels het beste overkomt als oudroze, maar dan in een donkere variant. Anders kan ik het echt niet uitleggen, haha!

Lees ook: Essence Loyal Royal nagellak

Essence my love diary

essence my love diary
essence my love diary

En dit is hoe Essence My Love Diary eruit ziet op mijn nagels. Ik zie dat ik bij mijn ringvinger een klein foutje heb gemaakt, maar oké 😉 Ja, ik vind het een leuk kleurtje en heb volgens mij nog niet zo’n tint. Snappen jullie wat ik bedoel met de kleur? Ik kan er niet direct een naam aangeven. Misschien hebben jullie een suggestie? Volgens mij heb ik zo’n kleurtje zelf ook nog niet ergens anders gezien eigenlijk.

Hij dekt in principe in één laagje, maar dit komt denk ik ook omdat de kleur wat donkerder is. Hij heeft een fijn kwastje dat wat breder is waardoor je bijna in een beweging je hele nagel kunt bereiken. Dat vind ik fijn! Zelf draag ik op de foto’s twee laagjes lak om het mooi af te maken en daaroverheen heb ik mijn Seche Vite top coat gedaan. Die was ik even vergeten, maar is echt zo handig omdat je nagellak dan supersnel droog is 🙂 Ook een aanrader dus!

Essence Love Diary is te koop bij Kruidvat voor €1,79. Deze bevat 8ml aan lak.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Essie After Sex, nagellak voor kerst?

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. 20 mei 2016 / 14:14

  Heel leuk kleurtje!
  Lees het laatste blogbericht van Eva – PastelMy Profile

 2. 17 mei 2016 / 22:32

  Ik heb ook zo’n kleurtje alleen dan van essie. Inderdaad een moeilijke kleur om te omschrijven maar hij is wel erg mooi.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Dierproefvrije nagellakMy Profile

 3. Dana
  17 mei 2016 / 22:32

  Mooi kleurtje! Dit is echt een kleurtje wat ik zo vaak zou dragen 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Dana – School update #7My Profile

 4. Crafty Time | Janneke
  17 mei 2016 / 19:44

  Ik vind het echt een prachtige kleur, fijn dat ‘ie in een laag dekt! xx
  Lees het laatste blogbericht van Crafty Time | Janneke – Plannen |4My Profile