Essence My love diary

essence my love diary

De laatste tijd koop ik best wat nieuwe nagellak van Essence. Laatst nam ik er weer een paar mee, waaronder Essence My Love Diary. En wat voor kleur is het nu precies? Licht bordeauxrood, donker oudroze en misschien een klein beetje roestbruin erbij. Er is niet een bepaalde naam aan te geven en dat maakt hem best wel apart. Denk dat hij op mijn nagels het beste overkomt als oudroze, maar dan in een donkere variant. Anders kan ik het echt niet uitleggen, haha!

Lees ook: Essence Loyal Royal nagellak

Essence my love diary

essence my love diary
essence my love diary

En dit is hoe Essence My Love Diary eruit ziet op mijn nagels. Ik zie dat ik bij mijn ringvinger een klein foutje heb gemaakt, maar oké 😉 Ja, ik vind het een leuk kleurtje en heb volgens mij nog niet zo’n tint. Snappen jullie wat ik bedoel met de kleur? Ik kan er niet direct een naam aangeven. Misschien hebben jullie een suggestie? Volgens mij heb ik zo’n kleurtje zelf ook nog niet ergens anders gezien eigenlijk.

Hij dekt in principe in één laagje, maar dit komt denk ik ook omdat de kleur wat donkerder is. Hij heeft een fijn kwastje dat wat breder is waardoor je bijna in een beweging je hele nagel kunt bereiken. Dat vind ik fijn! Zelf draag ik op de foto’s twee laagjes lak om het mooi af te maken en daaroverheen heb ik mijn Seche Vite top coat gedaan. Die was ik even vergeten, maar is echt zo handig omdat je nagellak dan supersnel droog is 🙂 Ook een aanrader dus!

Essence Love Diary is te koop bij Kruidvat voor €1,79. Deze bevat 8ml aan lak.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Essie After Sex, nagellak voor kerst?

15 Reacties

 1. 17 mei 2016 / 22:32

  Ik heb ook zo’n kleurtje alleen dan van essie. Inderdaad een moeilijke kleur om te omschrijven maar hij is wel erg mooi.

 2. Dana
  17 mei 2016 / 22:32

  Mooi kleurtje! Dit is echt een kleurtje wat ik zo vaak zou dragen 🙂

 3. 17 mei 2016 / 21:53

  Ach, we lakken er allemaal wel eens naast, het kleurtje is in ieder geval prachtig!

 4. 17 mei 2016 / 20:25

  Het is een apart kleurtje. Zou het roestbruin noemen denk ik.

 5. Crafty Time | Janneke
  17 mei 2016 / 19:44

  Ik vind het echt een prachtige kleur, fijn dat ‘ie in een laag dekt! xx

 6. 17 mei 2016 / 19:29

  Wat een mooie tint (oud) roze is dit! Deze mist nog in mijn nagellak stash, en daar moet ik snel maar eens verandering in brengen 🙂

 7. 17 mei 2016 / 17:43

  Hey Mariska,

  Heel mooi kleurtje! Sjah, goeie wat voor kleur het precies is. Oudroze inderdaad maar dan donker.
  Ik zou het anders ook niet weten haha.

  Liefs!

 8. Manon
  17 mei 2016 / 16:46

  Ik heb dit kleurtje ook, erg mooi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.