Halloween decoratie

by Mariska
halloween decoratie

banner passief inkomen membership rowena rousseau

31 oktober is het Halloween en overal komen de Halloween make-up tutorials de grond uit. Zelf kijk ik ze met heel veel plezier, maar zelf zo’n hele mooi look maken kan ik niet. Dat laat ik echt aan de talenten over die goed met mak-eup overweg kunnen zoals Lotte (van LotteLovesBeauty) en Nikkie (van Nikkietutorials.com). Zij zijn daar super goed mee namelijk! Ik vind het daarentegen leuker om wat Halloween decoratie op te zoeken om je huis tot iets engs om te toveren. Naar mijn idee hoort het best bij de herfst en daarom kun je echt zo’n heerlijke sfeer creëren waarbij je nét iets lekkerder op de bank zit onder je dekentje met een beker warme chocomel. Ik ben wat gaan struinen en wellicht kun jij hier jouw inspiratie uit op doen.

Halloween decoratie

halloween decoratie

Lampjes en lichtjes staan altijd wel gezellig en deze spinnen lampjes passen er helemaal blij. Het is gelukkig ook weer niet zó angstaanjagend dat je er nachtmerries van krijgt of ’s nachts niet meer je bed uit durft ;). Het staat gewoon best wel gezellig 🙂 Deze slinger met daaraan 10 spinnen lampjes kost €3,99 en is verkrijgbaar Xenos.

halloween decoratie

Ook deze vond ik hartstikke leuk! Wederom is het een slinger die bestaat uit 10 lampjes alleen dan nu uit kleine vleermuisjes. Zo schattig! Ook deze slinger met vleermuis lampjes kost €3,99 en wederom verkrijgbaar bij Xenos.

halloween decoratie

Action is ook zo’n winkel waar ze altijd wel meedoen aan dit soort dingen en daarop ook de decoratie artikelen aangepast worden. Zo zag ik online een heuse Halloween folder die ze hebben samengesteld met super leuk dingen. Je vind er echt verkleedpakken, maskers, slingers met lichtjes zoals pompoentjes en kaarsjes in de vorm van een pompoen of spookje. Als je op zoek gaat zou ik zeker ook daar eventjes gaan kijken. In de winkel ligt waarschijnlijk veel meer dan dat er in de folder staat.

halloween decoratie

En als we dan toch bezig zijn met Xenos én Action, dan kun je er donder op zeggen dat de Big Bazar ook in beeld komt natuurlijk. Niets is leuker dan deze 3 winkels! Ook Big Bazar heeft een nieuwe folder waarin allerlei Halloween artikelen staan. Mocht je een verkleedpartijtje hebben zit je sowieso helemaal goed, maar ik vind vooral de lampjes en de rest van de decoratie erg leuk. Zo’n dienblad zoals staat afgebeeld vind ik altijd erg leuk en dan in combinatie met een leuke kaarshouder én de vilten pompoentjes is het helemaal leuk!

Lees ook:
Big Bazar Playboy & Ciaté shoplog
Slaapkamer decoratie
Foto’s van mijn zithoek en accessoires

Gaan jullie nog wat Halloween decoratie toevoegen in huis?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.