Action weekactie en kerstartikelen en de lockdown

by Mariska

De Action weekactie en de kerstartikelen van Action worden ons nu wel mooi door de neus geboord door de lockdown die tot 19 januari 2021 duurt. En dat is wel heel erg balen kan ik je vertellen. Niet alleen voor mij, maar ook voor de rest om me heen. Natuurlijk begrijp ik dat we allemaal veilig moeten blijven en dat het noodzakelijk is, maar het maakt het er niet leuker op. En zeker niet wat betreft de kerstartikelen die we allemaal nog willen inslaan.

Lees ook: Action rek voor parfum voor en na foto’s

Action weekactie en kerstartikelen die we mislopen

We kunnen dus wel stellen dat we de Action weekactie mislopen of sterker nog, dat er geeneens een weekactie is op dit moment. Zo raar en ook niet leuk. Zoals ik al zei snap ik het volledig omdat we veilig moeten blijven, maar Action is zo een winkel waar je nog snel naartoe gaat om de laatste kerstcadeautjes te scoren of je foute kersttrui te halen.

Of als je, zoals ik, eigenlijk nog helemaal geen mooie kerstboom in huis hebt. Laat staan de kerstversiering. Dan is Action echt een to go winkel waar je nog heel even snel langs gaat om de puntjes op de i te zetten een paar dagen voor de 2 kerstdagen. Even snel een mooie kerstslinger of kerstlampjes of een kleinigheidje voor je familie.

Voor mijn blog vind ik het ook erg jammer omdat ik graag langs de Action ga om te kijken of er nog budget toppers te vinden zijn. Helaas moet ik dat nu ook uitstellen. Daarin speelt mijn burn-out natuurlijk ook mee, maar toch.

Lees ook: Oliebrander Action voor o.a. geurolie en waxmelts

Alternatief zoeken

Nu is het natuurlijk een alternatief zoeken voor allemaal en het is logisch dat we dan online gaan shoppen. Helaas is dat bij Action geen optie, we willen het wel! Ik denk dat Kruidvat en bol.com een goed alternatief zullen zijn.

Stay safe allemaal!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?