Meer online geld verdienen, simpel en snel beginnen

meer online geld verdienen

Als ondernemer in de online branche wil je natuurlijk altijd het beste uit je bedrijf halen. Dus meer online geld verdienen. Logisch, want je hebt al enige ervaring in de online wereld en er zijn echt super veel mogelijkheden. In dit artikel wil ik er een aantal uitlichten om je op een idee te brengen zodat jij direct meer geld online kan gaan verdienen.

Lees ook: In het Engels bloggen? Eh, no way!

Meer online geld verdienen? Deze manieren zijn er

In deze opsomming laat ik je zien welke manieren er zo onder andere zijn. En voor iedereen haalbaar zodat je je eigen talenten goed kunt benutten.

Spreek je meerdere talen en meer online geld verdienen?

Als je meerdere talen spreekt dan zou je in een van die talen kunnen bloggen of teksten tegen betaling vertalen. Spreek en schrijf je goed Frans? Denk dan bijvoorbeeld aan een Franse vertaling die je kunt doen voor een blog of website. Of heb je een opdracht binnen gekregen en spreekt die betreffende taal niet, besteed het dan uit aan het vertaalbureau die dit voor gerenommeerde merken al heeft gedaan.

Verkoop je foto’s

Als je goed bent in het maken van foto’s van producten of bijvoorbeeld van huiskamers, dan kun je daar ook iets mee doen natuurlijk. Er zijn een aantal websites waarop je je foto’s kunt verkopen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om jouw foto’s te verkopen via speciale foto’s waar stock foto’s worden verkocht. Dan heb je een platform waarop jij met jouw foto’s staat en mensen jouw foto’s kunnen kopen. Zo kun je lekker bijverdienen als je mooi foto’s maakt.

Meer online geld verdienen? Bemiddel tussen bedrijven en bloggers

Als je al wat langer in de online wereld meedraait en je een aantal bloggers en bedrijven kent, dan kan je ervoor kiezen om te gaan bemiddelen tussen bedrijven en bloggers. Als bemiddelaar kun je een percentage (fee) vragen voor het onderhandelen. Als je daar goede kennis van hebt en je hebt, dan kun je een leuk portfolio aan bloggers/influencers opbouwen.