Heerlijk ’s avonds genieten in je tuin met een tuinhaard

by Mariska

Gelukkig komt de zomer er weer aan. Dat betekent dat je weer lekker lang buiten kunt zitten op het terras in je tuin. De schuifpui kan open en de drankjes mogen naar buiten. Je bent al een tijdje in de kookboeken op zoek naar leuke nieuwe hapjes en trendy tapas. Een heerlijke witte wijn erbij of een cocktail uit dat grappige cocktailboekje wat je van je vriendin hebt gekregen. Al eens nagedacht over een tuinhaard?

Je terras en de loungeset zijn er klaar voor. De verlichting heb je kortgeleden al aangepast en nu wil je er alleen nog voor zorgen dat je gasten het ’s avonds niet te koud krijgen. De meeste zomeravonden zijn natuurlijk wel aangenaam maar we zitten toch wel in Nederland! Daarom wil je toch absoluut zo’n stoere tuinhaard of vuurtafel kopen.

Cocoonen

Lekker met z’n allen bij elkaar om de tuinhaard heen, de deurbel afgesloten en elkaar mooie verhalen vertellen. Heerlijk toch? Knus en gezellig samen zijn en je even voor de rest van de wereld afsluiten. Dat kun je het beste doen om zo een fijne buitenhaard heen. Het geeft je een echt fijn gevoel zo om het vuur te zitten met elkaar.

Materiaal van een tuinhaard

Tuinhaarden zijn in allerlei materialen te koop. Metaal geeft die lekkere stoere look aan je tuin en om die reden vind je misschien dat verroeste staal erg mooi. Cortenstaal heet dat. Je begint het al een beetje voor je te zien. Een mooie lange bijzettafel van hetzelfde materiaal ernaast waar je lekker alle hapjes en drankjes op kunt zetten. Kunnen je vrienden zelf makkelijk alles pakken. Staal is ook een heel veilig materiaal. Net als beton, steen of gietijzer. Je gaat je snel verdiepen in de wereld van de buitenhaarden en je terras weer een heel andere uitstraling geven. Laatst hoorde je iemand die je tegenkwam in de buurtsuper vertellen over een grillplaat die je aan de tuinhaard kunt vastmaken, dat is helemaal een goed idee! Er zijn ook tuinhaarden met ingebouwde wijnkoeler en zelfs pizzastenen verkrijgbaar. Te veel om op te noemen en je gaat snel een kijkje nemen op het internet. Wat jou betreft kan de zomer beginnen!

Lees ook:
Je blog kantoor ordenen, 4 tips
Met mooi weer op een terras, zó geniet je NU van de zon!
Tuin update: lampjes in de tuin en de schutting staat

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?