TK MAXX opent grootste Nederlandse winkel in Amsterdam

inside the restaurant with pendant lamps and flowers

TK Maxx opent in 2022 haar grootste Nederlandse warenhuis aan het Damrak in Amsterdam. Deze winkel wordt de 15e winkel van TK Maxx in Nederland en een van de grootste TK Maxx-winkels van Europa. Het is een populaire winkel voor kleding en artikelen voor in huis. Hier vind je namelijk vaak veel juweeltjes als je goed zoekt.

Lees ook: 9 adventkalenders uit Nederlandse webshops

TK MAXX in Amsterdam

Met de opening van deze grote winkel op het Damrak volgend jaar, biedt het warenhuis precies waar het hart van menig shop-fan sneller van gaat kloppen: grote merken en designeritems, en alles in de winkel tot 60% goedkoper dan de adviesprijs, iedere dag! De nieuwe winkel biedt, met haar vijf verdiepingen en totale oppervlakte van ongeveer 4.400 vierkante meter, alles onder één dak: van mode en schoenen voor het hele gezin tot accessoires, beauty, speelgoed en homeware.

Het wordt de 3e winkel in Amsterdam, waarmee nog meer Amsterdammers het schatzoeken bij TK Maxx kunnen gaan ondervinden. Ware juweeltjes voor een leuke prijs zijn er al vaak gevonden. De nieuwe winkelopening staat gepland in 2022, de exacte datum zal te zijner tijd worden aangekondigd.

Een uitbreiding van retail, groei en talent

De komst van de nieuwe winkel draagt niet alleen bij aan het winkelaanbod in hartje Amsterdam, maar ook aan het aantal nieuwe banen in de omgeving. TK Maxx genereert zo’n 250 nieuwe banen in de stad. Vacatures zullen worden vervuld door zowel interne als externe kandidaten en door middel van lopende samenwerkingen met het UWV en de gemeente. TK Maxx Damrak wordt de vijftiende winkel van TK Maxx in Nederland en tevens de grootste in oppervlakte.

Fashion, beauty, interieur; alles onder één dak voor een prikkie

tk maxx amsterdam
Photo by Harper Sunday on Pexels.com

Bij TK MAXX koop je grote merken en designeritems, maar tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Met dit unieke winkelconcept krijgen de Nederlandse consumenten echt waar voor hun geld. Het warenhuis beschikt over een grote selectie mode, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen en biedt daarnaast een uitgebreid aanbod van beauty, kook- en woonartikelen. Er is geen voorraadruimte achterin de winkel, weg is écht weg. En met meerdere leveringen per week is er altijd wel iets nieuws te vinden. Alles bij elkaar op en top schatzoeken dus naar designer labels en topmerken.   

Opening: 2022
Adres: Damrak 79, Amsterdam

Geverifieerd door MonsterInsights