Foto op hout (ook leuk voor Valentijn!)

foto op hout
Dit/deze product(en) heb ik ontvangen ter review .

Even geleden kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden een foto op hout te laten maken bij fotoophoutstunter.nl en dat vond ik zo’n leuk idee dat ik dit heb gedaan. Deze is niet voor mezelf maar is voor iemand anders, waaraan ik hem aan cadeau ga geven. Om heel eerlijk te zijn wist ik niet wat ik er van moest verwachten. Zou je echt alleen de foto goed zien? Of zie je ook echt het hout er doorheen? Termen als vurenhout, multiplex en ayoushout had ik nog nooit van gehoord.. ja vroeger bij handarbeid op school gebruikte we multiplex, maar dit was vast iets anders, haha! Ik maakte online hetgeen dat ik wilde en drukte op bestellen. Afgelopen week kwam hij binnen!

Foto op hout

foto op hout

Afgelopen week stond de meneer van DHL op de stoep met een pakje dat helemaal ingepakt was in stevig karton. Hij was ook goed dichtgeplakt zodat er niet per ongeluk misschien een stuk karton weg zou vallen of er schroefjes en benodigdheden uit zouden vallen. De foto op hout was dus prima en goed verpakt! Ik zag de foto en was blij verrast hoe mooi deze eruit zag. De kleuren zijn prima overgekomen en ik vind het zelf ook wel mooi dat je de structuur van het hout er doorheen ziet. De structuur van het hout doet geen afbreuk aan het totaalplaatje.

foto op hout
foto op hout

Het hout bestaat uit twee planken (waarvan je dit wel ziet terugkomen in de foto zelf) die aan de achterkant goed bij elkaar wordt gehouden door een stevig stuk hout. Op die manier zal de foto niet uit elkaar vallen en blijft het allemaal mooi een geheel. Ook worden er schroefjes en ophangbeugeltjes bijgeleverd zodat je hem heel mooi aan de muur kunt hangen. Ik vind hem heel mooi en ik denk dat degene die hem van mij krijgt er ook ontzettend blij mee zal zijn!

Deze foto is op vurenhout wat dus heel erg mooi is! Op dit moment krijg je met de code VT16 20% korting op alles! Dus als je nog op zoek bent naar een mooi cadeau voor Valentijn dan weet je waar je moet zoeken :)

Lees ook:
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!
3d printen met Leapfrog
Stijlen vloerlampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *