Maison Margiela Replica Matcha Meditation

Maison Margiela Replica Matcha Meditation

Je bent alleen thuis, in de middag, op een stralende, kristalheldere dag. Een Zen-achtig, sereen moment. Tijd om na te denken en te mediteren, op je gemak met jezelf terwijl je van een kopje warme, traditionele Japanse matcha thee geniet. Hier is Maison Margiela Replica Matcha Meditation!

Focus volledig op het nu. Wees in het moment. Voel hoe al je zintuigen ontwaken wanneer je je voorbereidt op jouw privé meditatiesessie. Geniet van elk gebaar.

Lees ook: Maison Margiela By The Fireplace eau de toilette review

?wi=270660&ws= | DoorMariska

Maison Margiela Replica Matcha Meditation

“Het idee voor Matcha Meditation is voortgekomen uit een ervaring van enkele jaren geleden, toen ik een traditionele ‘thee proeverij’ mocht ervaren,” licht parfumeur Maurice Roucel toe. “Matcha thee heeft onmiskenbaar rustgevende eigenschappen. Het vermindert je stressgehalte en stimuleert kalmte maar stelt je ook in staat om te focussen. Met dit parfum wilde ik het warme/koude contrast van de groene thee poeder vangen: enerzijds de meest groene geurnoot die er is, en anderzijds een warme en comfortabele basis met een verslavend akkoord van witte chocolade. Een puur moment van geluk en zintuiglijkheid.”

Matcha Meditation brengt een je tot rust. Het is een verfrissende, elegante bloemige compositie waarin eerst het stralende groene thee akkoord met een essence van bergamot tot uiting komt. Een romig matcha-akkoord, een stralend oranjebloesem absolute en een jasmijn akkoord volgen, die aangevuld worden met ontspannende warme hintjes van een Siam absolute hars en een mos akkoord.

Matcha Meditation is verkrijgbaar in een 100 ml, 30 ml en 10 ml formaat. De geur wordt toegevoegd aan de collectie van 14 andere Replica Eaux de Toilettes, waaronder de iconische Beach Walk, Jazz Club en Lazy Sunday Morning. Een serie van universele olfactieve herinneringen om een verscheidenheid aan persoonlijke verhalen en herinneringen tot leven te wekken.

Maison Margiela Replica Matcha Meditation is verkrijgbaar vanaf begin februari bij DE BIJENKORF (PRE-LAUNCH)

MEER WETEN: @MAISONMARGIELAFRAGRANCES #SMELLSLIKEMEMORIEs

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook