NIEUW: het succesvolle wijnconcept Vinobox lanceert alcoholvrije variant

by Mariska

Jezelf verrassen met mooie wijnen die binnen jouw smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen, zelfs als je géén alcohol drinkt: dat is het doel van Vinobox. Daarom lanceert het succesvolle online wijnconcept nu ook een alcoholvrije cadeaubox. Ideaal als je zwanger bent (of een zwangerschap wilt vieren), deze maand meedoet aan Dry January of überhaupt geen alcohol drinkt.

Lees ook: Airfryer recept: afbakbroodje met kaas, ei en spek

Vinobox lanceert alcoholvrije variant

De alcoholvrije Vinobox is voor iedereen die even ontspannen wil genieten zonder alcohol. In de alcoholvrije box zit een feestelijke selectie alcoholvrije wijnen. Hoewel deze wijnen natuurlijk anders smaken dan de varianten met alcohol, ligt het tijdperk van ‘limonadewijn’ al ver achter ons. Dankzij moderne technieken blijven de oorspronkelijke aroma’s van de wijn namelijk bijzonder goed behouden en proef je ook echt wijn, maar dan zonder de alcohol. Volgens Flip Harmsma, oprichter van Vinobox: “Er is steeds meer keuze in het alcoholvrije segment, maar wat is nou écht lekker? Onze selectie is smaakvol en feestelijk: perfect als je iets te vieren hebt.”

Cadeau

Wil je graag iets beters dan supermarktwijn, maar heb je geen tijd om op zoek te gaan naar de pareltjes? Als jouw persoonlijke wijnadviseur zorgt Vinobox voor een box met heerlijke alcoholvrije wijnen, die je overigens ook perfect aan iemand cadeau kunt doen. Je personaliseert de box door een persoonlijke boodschap toe te voegen en daarnaast delen wij het bijzondere verhaal achter de wijn. Zo bied je de ontvanger een complete wijnervaring die zeker in de smaak valt.

Is alcoholvrij echt zonder alcohol?

Om onze alcoholvrije wijn te produceren wordt ‘echte wijn’ in stapjes alcoholvrij gemaakt door de alcohol te verdampen. Hierbij kan iets van alcohol overblijven, maar dat is minder dan 0,5%, de grens die wordt gehanteerd voor alcoholvrije dranken. Ter vergelijking: in een gemiddeld glas appelsap zit vaak méér alcohol. “Er is steeds meer keuze in het alcoholvrije segment, maar wat is nou écht lekker?”

Over Vinobox – Vinobox lanceert alcoholvrije variant

Jezelf of iemand anders verrassen met mooie wijnen die binnen jouw smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen: dat is het doel van Vinobox. Aan de hand van jouw eigen smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Oprichter Flip Harmsma: “Als onafhankelijke partij zijn we niet gebonden aan het assortiment van een importeur of retail organisatie. De focus ligt daadwerkelijk op de klant, het gevoel en de juiste prijs-/ kwaliteitverhouding van de wijnen.” Naast kwaliteit spelen gemak en eenvoud een belangrijke rol: bestellen doe je online, levering is gratis en het levermoment is naar wens aan te geven. Zo kun je tóch gemakkelijk van goede wijn genieten. Kortom: Vinobox is wijn zoals wijn bedoeld is. Ook als je (een keer) alcoholvrij drinkt.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?