3x blauwe nagellak (Essie en Etos)

blauwe nagellak etos en essie

Blauwe nagellak draag ik bijna nooit. Er zijn zeker mooie blauwe lakken met mooie glitters of shimmer erin, maar nee, eigenlijk liggen ze bij mij wat te verstoffen. Nu kwam ik erachter dat ik nog drie nagellakken had liggen die ik nog niet op m’n blog heb laten zien, maar het wel zeker waard zijn. Het is Essie Lapiz of Luxury, Etos Matt Velvet Blue en Etos Marine Blue. Ik laat ze alle drie vandaag zien. Misschien vind ik ze toch wel mooi..

Lees ook Rimmel Rose Libertine

Blauwe nagellak – Essie Lapiz of Luxury

blauwe nagellak essie lapiz of luxury
blauwe nagellak essie lapiz of luxury
blauwe nagellak essie lapiz of luxury

Essie Lapiz of Luxury is volgens mij al een redelijk oude lak. Bij een beetje research is gebleken dat hij in 2012 al bestond en dat Essie Lapiz of Luxury nog wél verkrijgbaar is bij Bol.com en kost €8,49. Het is een lichtblauwe nagellak zonder shimmer of glitter. Het is een leuke tint voor bijvoorbeeld de lente. Hij dekt in twee laagjes zoals je op de foto kunt zien en droogt vrij snel op. Hoewel ik niet snel een blauwe nagellak pak vind ik deze wel schattig.

Etos Marine Blue

blauwe nagellak etos marine blue
blauwe nagellak etos marine blue
blauwe nagellak etos marine blue

Etos Marine Blue is een mooie redelijk donker heldere kleur blauw. Deze heeft mij eigenlijk best wel verrast omdat ik niet had verwacht dat hij zo mooi en helder blauw zou zijn. Deze dekt ook in twee laagjes! Etos Marine Blue is nog verkrijgbaar bij Bol.com onder andere en kost €7,47 per drie. Waarom het er drie tegelijk zijn? I have no idea…

Etos Matt Velvet Blue

blauwe nagellak etos matt velvet blue

En dit vind ik persoonlijk de mooiste van de drie! Dit is Etos Matt Velvet Blue. Ik weet dat je deze ook nog hebt in het roze / rood maar deze blauwe vind ik dus wel echt heel mooi! Het is een nagellak die mooi donkerblauw is en zilveren glitter bevat. Wat ik dus apart vind aan deze nagellak is dat hij mat opdroogt. Zelf hou ik daar heel erg van! Ook Etos Matt Velvet Blue is wederom bij bol.com verkrijgbaar per drie en daar betaal je ook €7,47 voor. Wat ik begrijp zijn er nog maar enkele van op voorraad. Deze dekt al goed in een enkel laagje en dat vind ik zeker weten een pluspunt. Het drogen doet hij ook snel wat op zich goed is, alleen als je je lak nog een beetje wilt bijwerken heb je een soort van probleem. Je ziet dit heel erg op de al opgedroogde nagellak.

Lees ook:
Essie Decadent Dish
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Wat vind jij van blauwe nagellak?

17 Reacties

 1. Frida
  6 februari 2016 / 23:56

  Die babyblauwe Essie is echt tof ♡
  En die jeansblauwe met dat glittertje ook!
  (Eigenlijk ben ik sowieso zo’n lakjesfreak die van bijna alle kleuren houdt)

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2016 / 14:53

   Ja door die glitters en dat hij mat opdroogt vind ik echt een hele mooie combinatie 🙂

 2. 1 februari 2016 / 19:44

  blauw is een kleurtje wat ik weing draag, mooi is het zeker wel, maar op de een of andere manier komt het er gewoon meestal niet van om die te dragen…Etos marine Blue vind ik erg mooi om te zien…
  Lees het laatste blogbericht van petra – Challenge of the Month: RetroMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   1 februari 2016 / 20:06

   Zelf draag ik het eigenlijk ook nooit, maar deze zag ik nog liggen tussen m’n ‘nog te swatchen’ nagellak en wilde ze wel graag laten zien. Denk dat ze weer snel in m’n kast verdwijnen.

 3. Reshma
  1 februari 2016 / 17:49

  Mooie blauwe kleurtjes! Ik vind die van Essie het mooist!

 4. 1 februari 2016 / 17:18

  Mooie blauwe kleurtjes! Die laatste van de Etos vind ik de mooiste!

 5. 1 februari 2016 / 16:26

  Van de Essie heb ik een look a like liggen, mooi kleurtje!
  Ik vind die aparte glitters in de Velvet Blue ook wel het mooist eigenlijk.
  Lees het laatste blogbericht van Mariska – Kattenspam! En een vraagje …My Profile

 6. Nailtalk
  1 februari 2016 / 14:41

  Dat Essie lakje heb ik ook! Kan er geen afscheid van nemen ook al is ie helemaal uitgedroogd. Hij’s zo leuk! Die andere twee vind ik ook prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.