Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Essie Too too hot

essie too too hot

En jawel, het is weer tijd voor een nagellak om te laten zien! Ik kocht laatst bij Kruidvat twee nagellakjes van Essie, waarop 1+1 gratis aanbieding was. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer vertellen dus ik nam Essie Status Symbol mee en Essie Too Too Hot. Too Too Hot is een mooie rode kleur die misschien wel iets weg heeft van framboosjes. Zo zie ik het althans ­čśë

Lees ook: Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold

Essie Too Too Hot

essie too too hot

Eigenlijk heb ik al best veel rode tinten nagellak, maar deze kon ik eigenlijk niet echt laten liggen. Er waren nog heel veel andere kleuren ook verkrijgbaar, maar ik wist dat dat niet echt kleuren zouden zijn die ik zou gaan dragen. Deze zou ik zeker wel gaan dragen (naast die andere 397383 rode tinten ­čśë ). Eigenlijk is Too Too Hot heel mooi omdat hij ook zo goed als dekkend is in maar één enkel laagje. Dat vind ik dus echt een pluspunt. Ik draag de Seche Vite top coat die ook nog eens snel droogt.

essie too too hot
essie too too hot

Ja, wat kan ik nog meer zeggen over deze mooie nagellak, die goed dekt in één laagje en een vrij snelle droogtijd heeft? Ik zou het eigenlijk niet weten. Ook zijn ze bij sommige Kruidvat filialen te verkrijgen, trouwens. Daar zijn ze meestal €9,99 per stuk en soms hebben ze dus een aanbieding die heel aantrekkelijk ik.
Essie Too Too Hot koop je bij o.a. Bol.com voor €8,49. Daarvoor krijg je 13.5 ml aan lak.

Lees ook:
Catrice Cha-KIRA
Catrice Spectra Light nail polish

Hebben jullie een favoriet van Essie?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. beautifulday4makeup
  17 mei 2016 / 10:02

  Wauw, ik vind dat echt een mooie rode kleur voor op de teennagels tijdens de zomer

 2. 16 mei 2016 / 15:16

  Wat een prachtig kleurtje! Ik vind deze denk vooral heel tof om op mijn teennagels te doen in de zomer. Echt zo’n knal kleur!

 3. Crafty Time | Janneke
  16 mei 2016 / 13:52

  Wauw wat een mooi kleurtje! Fijn dat het lakje al bij 1 laagje goed dekt! xx
  Lees het laatste blogbericht van Crafty Time | Janneke – Unboxing | Drogistplein.nlMy Profile