Essence You & Me?

essence you & me

De leuke en nieuwe kleurtjes van Essence blijven me verbazen en ik moet bekennen, ik heb er dus weer eentje meegenomen. Deze week zagen jullie Essence Forgive me en vandaag is het Essence You & Me? die ik laat zien. Super schattige namen ook eigenlijk. De kleur mooie zachte lila kleur die ik (denk ik šŸ˜‰ ) nog niet heb. De prijsjes zijn altijd laag van deze lakjes dus ik nam hem gewoon mee natuurlijk.

Lees ook: Essie Miss Fancy Pants

Essence You & Me?

essence you & me

Op de foto’s komt de kleur helaas niet zo heel erg mooi over. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar helaas is dit het beste wat ik ervan kan maken. Niet dat hij compleet anders is, maar je ziet het niet zoals dat hij daadwerkelijk op je nagels zit. De kleur is een beetje te omschrijven als lila grijs en pastel denk ik. Kan dat überhaupt? šŸ˜‰ Eerste waar ik aan denk als ik het zou moeten omschrijven. Dat soort kleuren vind ik altijd erg leuk omdat ze niet zo heel erg opvallen en wel een mooie verzorgde indruk geven.

essence you & me
essence you & me

De droogtijd is weer vrij snel en de lak dekt in twee laagjes. In twee laagjes dekt hij ook echt goed en je ziet je nagels er op geen enkel punt doorheen. Dat is natuurlijk positief, maar is bijna altijd zo met Essence. Ook Essence You & me? hoort bij de nieuwe lichting lakjes die in de schappen ligt en is dus niet eerder verkrijgbaar geweest (onder deze naam). Hij kost €1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Het is echt een heel leuk kleurtje!

Lees ook:
Essence Love me like you do
Essence Do You Speak Love?

Houden jullie van dit soort kleuren?

9 Reacties

 1. 12 maart 2016 / 19:41

  Heel mooie kleur dit. Deze zou ik zo kopen. Past perfect bij mij.
  Lees het laatste blogbericht van Annette – BoekrecensieMy Profile

 2. 12 maart 2016 / 12:34

  Echt een lief kleurtje. Ik denk dat ik hem zelf ook ga kopen
  Lees het laatste blogbericht van Cynthia – OmaMy Profile

 3. Sabrina
  12 maart 2016 / 11:15

  Wat een super mooie kleur! Deze ga ik zeker weten halen!

 4. Chantalle
  12 maart 2016 / 11:12

  Het is echt een leuk kleurtje! En idd de lakjes van Essence dekken altijd wel heel goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.