Essence Pretty cool life & royal blue

essence pretty cool life & royal blue

Bij het event van Catrice & Essence kregen we allemaal ook een goodiebag aan het einde. Super leuk! Daarin zaten best wel veel make-up producten én nagellak. Er zat zowel een etui van Essence is met wat producten en een etui van Catrice met wat producten. De eerste die ik wil laten zien zijn twee lakjes. Dat zijn Essence Pretty Cool Life & Essence Royal Blue. Essence Royal Blue is in ieder geval een nieuwe lak die in het assortiment is. Ik ga je deze twee lakken laten zien!

Lees ook: Essence brushed metals nail polish

essence pretty cool life & royal blue

Essence Pretty cool life

essence pretty cool life
essence pretty cool life 1

Essence Pretty cool life is een groene tint nagellak die ik heel erg lastig te omschrijven vind, haha. Ergens is het een soort van mint kleur (wel donker dan), maar aan de andere kant is het weer een lichte legerachtige tint.. of bestaat oud-groen ook? ;) Anyway, het is een apart groen tintje die niet echt bij mij past, maar ook wel weer leuk is. De kwaliteit is goed, lakt fijn en dekt in twee laagjes. Gewoon wat we van Essence gewend zijn dus :)

Essence Royal blue

essence royal blue
essence royal blue 1

Essence Royal blue is misschien op de foto wel iets anders dan dat hij in het echt is. Op de foto lijkt het een diepblauwe kleur, maar in het echt is hij wat meer een soort van mat. Uiteraard wel donkerblauw, maar iets minder blauw blauw. Snap je het nog? Hij is in ieder geval wat meer donker dan op de foto. De naam Royal blue past er dan ook zeker wel bij. Ook Essence royal blue lakt prima, dekt in twee laagjes en gewoon weer wat we er van gewend zijn. Al lijkt deze structuur wel iets slapper te zijn dan die van Essence Pretty cool life, maar dat kan natuurlijk ook aan mij en/of mijn lak kunsten liggen ;)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Beide lakjes zijn leuk, prima verkrijgbaar en al helemaal leuk voor de komende herfst, vind ik. Essence Royal blue is in ieder geval een lakje die nieuw is het assortiment, maar van Essence Pretty cool life weet ik dit niet zeker. Dit staat namelijk niet op de dop.
Beide lakjes van Essence bevatten 8ml aan lak en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,79.

Lees ook:
IsaDora 257 Ship Ahoy! & IsaDora 230 Pretty Ballerina
Essence wake up & make-up producten
Essence Loyal Royal nagellak

PS: ik probeer beter mijn best te doen met swatches fotograferen, echter lukt dit nog niet helemaal..

Geverifieerd door MonsterInsights