15 dingen die ik nog nooit heb gedaan en wel of niet wil doen

Er zijn een aantal dingen die ik nog nooit heb gedaan, logisch eigenlijk. Je kunt immers niet alles gedaan hebben op je 31e ;) Sommige dingen zou ik nog wel graag eens proberen, maar bij sommige krijg ik ook echt spontaan de rillingen. Dan bedoel ik ook echt dingen die ik nooit wil gaan doen. Dingen waar ik bang van word of waar ik echt van gruwel. Het leek me leuk een lijstje te maken met alles wat ik nog niet heb gedaan, met daarbij of ik het nog wel een keer wil gaan doen of dat ik er echt helemaal niks van wil weten. Dingen die jij misschien wel heel normaal vindt en ook al hebt gedaan. Ben ook wel benieuwd of er lezers zijn die bijvoorbeeld dezelfde angsten als ik hebben of dezelfde dingen eng vinden. Brandt maar los!

De dingen die ik nog nooit heb gedaan en wél wil doen

Vliegen – ik ben nog nooit op vliegvakantie geweest en ergens misschien wel bang, maar wil het wel graag nog eens doen.
Alleen op vakantie – hier zit ik al een tijdje aan te denken, gewoon alleen op vakantie en helemaal mijn eigen gang gaan. Leker alleen op vakantie.
Een huisdier nemen – dit was altijd een dikke nee bij mij, maar zit toch steeds meer te twijfelen om een kat te nemen.
Vrijwilligerswerk – dit staat al best lang op mijn lijstje om te doen. Het liefst met oudere mensen, gewoon om een praatje, spelletje of kopje thee. Heb er helaas naast mijn werk, blog en andere dingen geen tijd voor, anders had ik het zeker gedaan!
Op vakantie naar Amerika – dit lijkt me zo ontzettend gaaf! Al is het maar een paar dagen.. nog even sparen :)
Een dag rondreizen zonder bestemming – ah dit wil ik echt al zo lang! Gewoon op de trein stappen en ergens uitstappen waar je nog nooit bent geweest. En dat een dag lang. Ooit zou ik dat doen met een vriendin maar is er nooit van gekomen.
Mijn haren rood verven – dit wil ik ook al een tijdje, maar durf het niet. Vind rood zo mooi, en dan een beetje een kleur zoals Cynthia van MissLipgloss :)

De dingen die ik nog nooit heb gedaan en absoluut niet wil doen

Slakken en mosselen gegeten – ik walg alleen al bij de naam, nee dank je.
In een luchtballon – nee, ik heb echt ontzettende hoogtevrees dus dit wordt het niet voor mij.
Een slang vast gehouden – dit zie ik dus wel eens voorbij komen, maar ook een dikke nee. Zo eng die beesten!
Naar hele verre landen – dit is ook niet echt iets dat ik wil. Ik wil best op vakantie een stukje, maar niet naar Thailand bijvoorbeeld met al die rare beesten. Al zou ik wel graag naar Amerika willen, dus.
Naar een trance of dancefeest – nee, al krijg ik geld toe ga ik nog niet. Verschrikkelijke muziek vind ik dit. Al ging ik vroeger wel naar hardcorefeestjes als Masters of Hardcore en Nightmare in Rotterdam! Zonder drugs ;)
Bungeejumpen – nope, hetzelfde als in een luchtballon. Lang leven de hoogtevrees.
In een achtbaan – eigenlijk weer hetzelfde als hierboven. Over de kop is ook helemaal niks voor mij..
Sushi eten – nee, en veel verklaren me voor gek, maar gewoon nee. Het ziet er vies uit en dan wil ik al gelijk niet meer, haha!

Lees ook:
Waarom kreeg ik geen autoverzekering?
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018
Linkerarm onder de tattoosf
Volgers kopen, ben je nu trots op jezelf?! + ik beken..

Wat heb jij nog nooit gedaan en wil je wél en absoluut niet doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *