Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

15 dingen die ik nog nooit heb gedaan en wel of niet wil doen

Er zijn een aantal dingen die ik nog nooit heb gedaan, logisch eigenlijk. Je kunt immers niet alles gedaan hebben op je 31e 😉 Sommige dingen zou ik nog wel graag eens proberen, maar bij sommige krijg ik ook echt spontaan de rillingen. Dan bedoel ik ook echt dingen die ik nooit wil gaan doen. Dingen waar ik bang van word of waar ik echt van gruwel. Het leek me leuk een lijstje te maken met alles wat ik nog niet heb gedaan, met daarbij of ik het nog wel een keer wil gaan doen of dat ik er echt helemaal niks van wil weten. Dingen die jij misschien wel heel normaal vindt en ook al hebt gedaan. Ben ook wel benieuwd of er lezers zijn die bijvoorbeeld dezelfde angsten als ik hebben of dezelfde dingen eng vinden. Brandt maar los!

De dingen die ik nog nooit heb gedaan en wél wil doen

Vliegen – ik ben nog nooit op vliegvakantie geweest en ergens misschien wel bang, maar wil het wel graag nog eens doen.
Alleen op vakantie – hier zit ik al een tijdje aan te denken, gewoon alleen op vakantie en helemaal mijn eigen gang gaan. Leker alleen op vakantie.
Een huisdier nemen – dit was altijd een dikke nee bij mij, maar zit toch steeds meer te twijfelen om een kat te nemen.
Vrijwilligerswerk – dit staat al best lang op mijn lijstje om te doen. Het liefst met oudere mensen, gewoon om een praatje, spelletje of kopje thee. Heb er helaas naast mijn werk, blog en andere dingen geen tijd voor, anders had ik het zeker gedaan!
Op vakantie naar Amerika – dit lijkt me zo ontzettend gaaf! Al is het maar een paar dagen.. nog even sparen 🙂
Een dag rondreizen zonder bestemming – ah dit wil ik echt al zo lang! Gewoon op de trein stappen en ergens uitstappen waar je nog nooit bent geweest. En dat een dag lang. Ooit zou ik dat doen met een vriendin maar is er nooit van gekomen.
Mijn haren rood verven – dit wil ik ook al een tijdje, maar durf het niet. Vind rood zo mooi, en dan een beetje een kleur zoals Cynthia van MissLipgloss 🙂

De dingen die ik nog nooit heb gedaan en absoluut niet wil doen

Slakken en mosselen gegeten – ik walg alleen al bij de naam, nee dank je.
In een luchtballon – nee, ik heb echt ontzettende hoogtevrees dus dit wordt het niet voor mij.
Een slang vast gehouden – dit zie ik dus wel eens voorbij komen, maar ook een dikke nee. Zo eng die beesten!
Naar hele verre landen – dit is ook niet echt iets dat ik wil. Ik wil best op vakantie een stukje, maar niet naar Thailand bijvoorbeeld met al die rare beesten. Al zou ik wel graag naar Amerika willen, dus.
Naar een trance of dancefeest – nee, al krijg ik geld toe ga ik nog niet. Verschrikkelijke muziek vind ik dit. Al ging ik vroeger wel naar hardcorefeestjes als Masters of Hardcore en Nightmare in Rotterdam! Zonder drugs 😉
Bungeejumpen – nope, hetzelfde als in een luchtballon. Lang leven de hoogtevrees.
In een achtbaan – eigenlijk weer hetzelfde als hierboven. Over de kop is ook helemaal niks voor mij..
Sushi eten – nee, en veel verklaren me voor gek, maar gewoon nee. Het ziet er vies uit en dan wil ik al gelijk niet meer, haha!

Lees ook:
Waarom kreeg ik geen autoverzekering?
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018
Linkerarm onder de tattoosf
Volgers kopen, ben je nu trots op jezelf?! + ik beken..

Wat heb jij nog nooit gedaan en wil je wél en absoluut niet doen?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Hennie
  28 november 2016 / 07:26

  Nono’s voor mij:

  Mosselen (zo mee eens!) eten
  Een slang vasthouden.

 2. 24 november 2016 / 22:04

  ik ga begin volgend jaar voor het eerst vliegen… and i’m nervous!

 3. Mandy
  24 november 2016 / 21:07

  Leuk lijstje! Ik voel me nu heel erg verwend maar van de dingen die je wil doen heb ik alles gedaan hahah. Van de dingen die je NIET wil doen ook een aantal maar met een aantal ben ik het volledig eens. Zo zou ik écht niet in een luchtballon willen of willen bungeejumpen. En sushi vind ik ook echt niet lekker haha.

  Wat betreft het vliegen, je zegt dat je een beetje bang bent. Dat is begrijpelijk, ik heb ook jarenlang vliegangst gehad. Maar door het gewoon vaak te doen ben ik er vanaf gekomen! Dus ik zou zeggen; gewoon gaan, het komt goed! 🙂 Je kunt soms al voor een paar tientjes met het vliegtuig naar bijvoorbeeld Londen of Parijs, en dan ben je echt maar een half uur onderweg. Dat is misschien wat om te proberen, dan zit je niet gelijk zo lang en kost het je ook bijna niks 🙂

 4. manon
  24 november 2016 / 16:24

  Nou ik moet je zeggen dat slakken en mosselen erg lekker zijn hoor! EN SUSHI OOK <3 haha

 5. 24 november 2016 / 07:42

  Leuk idee om zo’n lijstje op te stellen inclusief de dingen die je niet wilt doen. Een kat is echt een aanrader. Wat hebben wij elke dag veel plezier van onze twee poezenbeesten! En ook Amerika is een geweldig land om eens naartoe te gaan. Zelf ben ik alleen nog maar in New York geweest, maar wat vond ik dat een avontuur!
  Misschien ligt het aan mijn computer, maar door de advertenties aan de zijkant kan ik helaas niet alle tekst op je blog lezen. In plaats van reactie zie ik bijvoorbeeld alleen ‘ctie’ staan en in je lijstje valt steeds een deel van het eerste woord weg. Ik wilde je er in ieder geval even op wijzen, maar misschien ligt het gewoon aan mijn computer 😉

  • 24 november 2016 / 07:44

   Nadat ik een reactie heb achtergelaten, is trouwens de advertentie verdwenen en kan ik wel gewoon weer alle tekst zien.

   • Mariska
    24 november 2016 / 09:58

    Hi! Ik ben ervan op de hoogte inderdaad en heb het neergelegd bij het betreffende bedrijf. Bedankt voor het melden 🙂

 6. Britt
  24 november 2016 / 07:09

  Leuk artikel! Ik zou zeggen dat een vliegreis maken een grote aanrader is, vliegen is zo bijzonder, en ontzettend gaaf! Wat ik nog heel graag zou willen doen is een spontane reis boeken, een perfect diner koken voor mijn familie en een day-off nemen, zonder social media en elektronica. Wat ik totaal niet zou willen is ooit gaan roken of drugs gebruiken, ook niet wil ik een miskoop doen (al leer je daar wel van) en ondanks dat ik heel graag een tattoo wil, ga ik dit waarschijnlijk ook niet doen omdat ik heel erg bang voor naalden ben!