Essence glitter in the air nail polish remover gel

Essence glitter in the air nail polish remover

Essence Glitter in the Air ligt nu in de winkels en dit keer zit er ook de Essence Glitter in the Air nail polish remover gel bij. Een hele mond vol! Eigenlijk heb ik altijd wel nagellak remover op voorraad, maar deze is anders. Dit is namelijk niet zomaar een doorsnede nagellak remover. Het is een GEL die je nagels schoonmaakt. Ik had er nog nooit van gehoord dus daarom was ik des te meer benieuwd wat dit is en of het werkt. Het zal vast geen product zijn die vast in het assortiment komt aangezien het een limited edition is. Ik heb het natuurlijk getest!

Lees ook: Essence sponge nail polish remover

lekker makkelijk. de ultra sterke nagellak remover met een innovatieve gel formule verwijdert iedere nagellak – zelfs met speciale effecten.

Essence glitter in the air nail polish remover gel

Essence glitter in the air nail polish remover

De Essence glitter in the air nail polish remover zit in een niet al te grote fles. Alhoewel ik wel denk dat het vergelijkbaar is met de ‘normale’ nagellak removers. De verpakking vind ik wel leuk. Simpel, maar toch ook wel leuk dat de kleur van de remover gel roze is. De opdruk is zwart donkerbruin en als je goed kijkt zit er bij de woorden ‘Glitter in the Air’ ook nog glitter in het flesje. In het plastic. Ik vind het leuk gedaan!

Essence glitter in the air nail polish remover
Essence glitter in the air nail polish remover
Essence glitter in the air nail polish remover

De Essence glitter in the air nail polish remover gel heeft een simpele dop die je eraf kunt draaien. Dan zie je een hele kleine opening waar de gel uitkomt. De gel is vrij stevig, wat logisch is. Het is geen belemmering om deze gel ook uit het flesje te halen. Dat gaat heel gemakkelijk en je hoeft ook niet veel kracht te zetten in de fles. Dat is goed! Op de foto waarop je het wattenschijfje ziet, zie je ook dat de remover echt een gel is. Het ligt erop en trekt er niet in.

Er wordt aangegeven dat de gel ‘ultra strong’ is en dat het heel snel je nagellak eraf haalt en een fijne geur achterlaat. Dat heb ik wel vaker gehoord bij nagellak remover en dan blijkt het niet zo’n fijne geur te zijn. Deze nagellak remover ruikt heel sterk, maar niet sterker dan andere removers.

ACETONE, AQUA (WATER), GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CI 16035 (RED 40).

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik heb deze Essence glitter in the air nail polish remover getest met normale nagellak en glitter nagellak. Hij verwijdert de normale nagellak inderdaad heel snel. Je hebt weinig gel nodig en kunt daar in een paar veegjes de nagellak mee verwijderen. Positief vind ik dat de glitter nagellak er op zich ook vrij snel af ging! Had ik niet verwacht. Wel zitten er overal op je vinger dan glitters, maar daar kom je niet onderuit. Positief dus! Hij doet dus wat ze beloven.

De fles bevat 100ml aan product. Ik kocht hem bij Trekpleister, maar hij is wellicht ook bij Kruidvat verkrijgbaar tot en met eind maart 2017.

Lees ook:
Primark nagellak remover review
Cien nagellak remover zonder aceton
Hema nail polish remover (dip & clean)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook