essence x-mas wishes candy kisses nagellak review

essence x-mas wishes candy kisses nagellak review

Essence x-mas wishes candy kisses is een limited edition en heeft zulke leuke items dat ik besloot de nagellak mee te nemen. Ik wil mijn blog toch ook iets meer richten op budget zaken, dus essence is een prima merk om te laten zien en te reviewen. Er zijn maar 2 kleuren met de naam Sugarcoated en Apple-y Ever After. De keuze was dus niet zo moeilijk. Kijk mee naar deze 2 leuke nagellakjes voor kerst!

essence x-mas wishes candy kisses nagellak

essence x-mas wishes candy kisses nagellak review

Ik kan er vrij weinig over zeggen, maar ik vind die flesjes wel heel erg leuk. Deze doet me denken aan een limited edition van een aantal jaar geleden. De Essence Merry Berry nagellak swatches deed ik toen en die flesjes lijken er heel erg op. Of dit is elk jaar zo, maar dat ben ik dan even kwijt, haha.

01 Sugarcoated is een hele lichte kleur. Hij heeft een heel lichtroze tintje, maar is ook wel een beetje transparant. Het maakt je eigen nagels net iets mooier met deze essence x-mas wishes candy kisses nagellak. Niet iets voor mij, ik hou meer van de wat donkere kleuren. Hij dekt ook niet geweldig en op de foto heb ik maar 1 enkel laagje gebruikt.

En dit is de rode kleur van de 2, Apple-y Ever After. Een mooie rode kleur met shimmer erin. De shimmer die je ziet is ook roodkleurig, maar ietwat anders dan de kleur van de lak. Ik vind hem mooi! Hoewel ik hem helaas niet zo mooi op de foto krijg.

De lakjes uit de essence x-mas wishes candy kisses lijn is leuk voor kerst, maar niet heel bijzonder. Het zijn geen vernieuwende kleurtjes en dat had ik ook niet verwacht. Wel vind ik de flesjes echt heel erg leuk. Al is het alleen maar om gewoon ergens neer te zetten in je stash ­čÖé

Ik kocht beide lakjes bij Kruidvat en zijn limited edition.

5 Reacties

  1. 23 december 2020 / 19:26

    ik heb ze ook zien staan maar twijfelde heel erg of ze wel mooi zouden dekken! Die rode ziet er wel mooi uit misschien dat ik hem nog even ga halen hihi

  2. 22 december 2020 / 22:40

    Leuke lakjes, het rode lakje vind ik ook de mooiste <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.