Essence 1001 party nights

essence 1001 party nights

Essence 1001 Party Nights is een lak die echt enorm schommelt tussen donkerblauw en donkerpaars. In het ene licht lijkt hij paars en de andere keer weer blauw en ook op je nagels kun je het niet echt goed zien. En natuurlijk is het op de foto ook niet goed te zien, al vind ik hem op de foto wel meer naar donkerblauw gaan. Niet echt een lak voor het zomers weer, maar wel een mooie kleur. Of om gewoon te bewaren tot het weer herfst is en we weer met de gordijnen dicht zitten ’s avonds ;)

Lees ook: Catrice Moon Rock nail lacquer (4x!)

Essence 1001 Party Nights

essence 1001 party nights

Ondanks dat de kleur van essence 1001 Party Nights lastig vast te leggen is vind ik het wel een mooie kleur. Niet een die ik nu in deze tijd van het jaar snel zou pakken, maar zeker wel in de herfst en winter. Eigenlijk hou ik dan sowieso wel meer van de wat donkerdere kleuren. Deze kleur ben ik ook al een paar keer voorbij gelopen en nu vond ik het tijd om hem mee te nemen. Was voor het eerst in maanden weer eens bij de Kruidvat een daar heb ik flink ingeslagen, haha! Die lakjes zien jullie de komende periode zeker voorbij komen ;)

essence 1001 party nights
essence 1001 party nights
essence 1001 party nights 4

Essence 1001 Party Nights dekt heel erg goed en lakt ook heel erg fijn. Dit had ik eigenlijk ook wel verwacht. Over het algemeen ben ik over de lakken van Essence goed te spreken. Omdat hij zo donker is zou je met een laagje toe kunnen, maar zelf heb ik er twee gebruikt. Dit zie je ook op de foto’s. Dan is de kleur toch net iets mooier. Minpunten kan ik eigenlijk ook niet vertellen. Het is gewoon goed, goedkoop en een mooie kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essence 1001 party nights 5

Ik liet het natuurlijk al doorschemeren; het is een leuke lak, mooie en hij is goed te betalen. De dekking is prima en het kwastje is ook fijn. Niets anders dan anders van de Essence lakken.

Hij is alleen te koop bij Kruidvat en bevat 8ml aan lak. Je betaalt voor Essence 1001 Party Nights €1,79, net als alle andere lakken uit de Essence the gel nailpolish lijn. Als je hem tegenkomt zou ik hem dus gewoon meenemen!

Lees ook:
Catrice Red goes nuts & Catrice Sweet macaron sin
Primark nagellak Chianti & Ballerina
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *