Nail Art Hibiscus Roze

Nail Art Hibiscus Roze

Goedemorgen! Een Hibiscus Roze is een typische Hawaii bloem, iedereen kent ze wel. Met de gedachten aan zon, zee, strand en palmbomen, neem ik jullie met deze nail art mee naar een Hawaii!

Nail art Hibiscus roze

Nail Art Hibiscus Roze
Nail Art Hibiscus Roze
Nail Art Hibiscus Roze

Wat heb ik gebruikt

Nail Art Hibiscus Roze

Ik heb eerste de basis kleuren wit en in turquoise/roze aangebracht. Daarna ben ik begonnen met stempelen.

Nail Art Hibiscus Roze

Ik bracht de kleuren roze, geel en paars en zee-blauw aan op de afbeelding, zodra je met de schraper erover heen gaat lopen de kleuren mooi in elkaar over. Nadat ik met de schraper erover heen ben geweest bracht ik gelijk de afbeelding aan op de witte basis. Met een heel fijn kwastje ben ik over de kleuren heen gegaan om ze wat intenser te maken en waar het nodig was bij te werken.

Nail Art Hibiscus Roze
Nail Art Hibiscus Roze

Daarna heb ik afbeelding van een blad gebruikt wat een idee moet geven van een palmboom blad.

Nadat alles goed droog was heb ik een top coat aangebracht. De top coat verzacht alle harde lijnen en zorgt ervoor dat de nail art goed beschermt is. Zoals je ziet heb ik gestempeld met de Essie lakjes die hier ook erg goed voor zijn, ik gebruik bijna nooit stempel lakken.

Hier weer de twee verschillende combinaties. Met stempelen kan je in een hand omdraai een mooie nail art maken!

Wat vind jij van deze zomerse nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Lees ook:
Half Moon Nail Art
Stamping – Nail Art
Purple Paws – Nail Art

Bewaren

11 Reacties

  1. Wendy
    11 juli 2016 / 22:20

    Jeetje wat mooi! Ik heb niet een geduld voor gewone lak! Maar sjonge….?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.