Nail Art Hibiscus Roze

Nail Art Hibiscus Roze

Goedemorgen! Een Hibiscus Roze is een typische Hawaii bloem, iedereen kent ze wel. Met de gedachten aan zon, zee, strand en palmbomen, neem ik jullie met deze nail art mee naar een Hawaii!

Nail art Hibiscus roze

Nail Art Hibiscus Roze
Nail Art Hibiscus Roze

Wat heb ik gebruikt

Nail Art Hibiscus Roze

Ik heb eerste de basis kleuren wit en in turquoise/roze aangebracht. Daarna ben ik begonnen met stempelen.

Nail Art Hibiscus Roze

Ik bracht de kleuren roze, geel en paars en zee-blauw aan op de afbeelding, zodra je met de schraper erover heen gaat lopen de kleuren mooi in elkaar over. Nadat ik met de schraper erover heen ben geweest bracht ik gelijk de afbeelding aan op de witte basis. Met een heel fijn kwastje ben ik over de kleuren heen gegaan om ze wat intenser te maken en waar het nodig was bij te werken.

Nail Art Hibiscus Roze
Nail Art Hibiscus Roze

Daarna heb ik afbeelding van een blad gebruikt wat een idee moet geven van een palmboom blad.

Doormariska.nl foto 8 | DoorMariska
Doormariska.nl foto 9 | DoorMariska

Nadat alles goed droog was heb ik een top coat aangebracht. De top coat verzacht alle harde lijnen en zorgt ervoor dat de nail art goed beschermt is. Zoals je ziet heb ik gestempeld met de Essie lakjes die hier ook erg goed voor zijn, ik gebruik bijna nooit stempel lakken.

Doormariska.nl foto 10 | DoorMariska

Hier weer de twee verschillende combinaties. Met stempelen kan je in een hand omdraai een mooie nail art maken!

Wat vind jij van deze zomerse nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Lees ook:
Half Moon Nail Art
Stamping – Nail Art
Purple Paws – Nail Art

Bewaren

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook