Catrice Moon Rock nail lacquer (4x!)

catrice moon rock

Bij het event van Catrice en Essence zag ik zoveel mooie producten, waaronder deze Catrice Moon Rock nagellakken. Zelf heb ik hier nog nooit van gehoord én ze ook niet gezien. Deze belandde dus al vrij snel in mijn mandje omdat ik ze zó mooi vond. En vind trouwens. Ze zijn ook echt heel erg mooi! In dit artikel ga ik je vier van deze prachtige lakken laten zien. In totaal zijn er maar liefst zes kleurtjes :) Ik heb mijn best gedaan om mooie foto’s en swatches voor je te maken zodat je ook kan zien hoe mooi deze lakken wel niet zijn!

Catrice Moon Rock nagellak

catrice moon rock
04 Pretty like universe ♥ 01 Silky way ♥ 05 Moonlight berriage ♥ 03 Space girls

Dit zijn de prachtige Catrice Moon Rock lakjes! Ik ben echt verliefd en vind alle vier de kleuren ook super mooi. Het is een mengeling van uiteraard een mooie basiskleur, veel shimmer en er zitten ook grotere soort glitters in. Dit zijn geen ronde glitters zoals vaak gebruikt wordt, maar een soort van ‘staafjes’, rechthoekjes. Kan het niet anders omschrijven. Best leuk!

Catrice Moon Rock Pretty like universe

catrice moon rock pretty like universe
catrice moon rock pretty like universe

Deze Catrice Moon Rock Pretty like universe is een beetje taupe / bruine basiskleur met daarin dus een overload aan shimmer en de wat grotere glitters. Super mooi! De dekking is prima in een enkele laag, maar met twee laagjes komt de kleur veel mooier uit en dat heb ik dan ook gedaan op de foto.

Catrice Moon Rock Silky way

catrice moon rock silky way
catrice moon rock silky way

Catrice Moon Rock Silky way is daarentegen weer een hele andere kleur. Hij is heel erg licht en bevat wel hetzelfde aantal shimmer en glitter zoals de andere lakjes. Zelfs deze dekt in een laagje! Dat heb ik bijna nog nooit meegemaakt :) Maar ik heb er twee gebruikt omdat dat gewoon mooier staat. De kleur komt dan veel mooier uit.

Catrice Moon Rock Space girls

catrice moon rock space girlscatrice moon rock space girls
catrice moon rock space girls 1

Catrice Moon Rock Space girls is een beetje bordeauxrood van kleur met daarin heel erg veel zilveren shimmer en glitter. Deze dekt ook al in een laagje, maar op de foto’s heb ik twee laagjes op mijn nagels. Wederom ook een super mooie kleur!

Catrice Moon Rock Moonlight berriage

catrice moon rock moonlight berriage
catrice moon rock moonlight berriage 1

En de laatste die ik je kan laten zien is Catrice Moonlight berriage. Zoals je waarschijnlijk uit de naam kunt opmaken zit er wel een beetje een berry kleur in, alleen is deze wel heel donker. Het is echt een beetje donkerpaars met daarin veel mooie zilveren glitters en shimmer. Dekking is wederom helemaal prima!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind deze lakjes met de naam Catrice echt super mooi en ben blij dat ik deze heb gekregen. Ik denk dat ze heel vaak op mijn nagels te zien zullen zijn. Ieder potje bevat maar liefst 11ml aan lak, dus dat is best wel veel. Je kunt je er in ieder geval een mooie tijd mee redden laten we maar zeggen :) Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lees ook:
Catrice peel off nagellak review
Catrice Spectra Light nail polish
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *