Catrice Red goes nuts & Catrice Sweet macaron sin

Catrice Red goes nuts & Catrice Sweet macaron sin

Ik heb echt nog heel veel nagellak liggen die ik wil gaan laten zien op mijn blog. Voor nu heb ik er weer 2 gepakt; Catrice Red Goes Nuts & Catrice Sweet Macaron Sin. Geen zomerkleuren en daarom perfect om nu te laten zien omdat de herfst er alweer bijna is. Catrice Red Goes Nuts is dus niet helemaal rood zoals je zou verwachten! Catrice Sweet Macaron Sin is iets lichter en is meer oudroze wat neigt naar lichtbruin. Deze lakjes mocht ik meenemen bij het Catrice & Essence event waar ik eerder deze zomer heen was gegaan.

Lees ook: Catrice Cha-KIRA

Catrice Red Goes Nuts

catrice red goes nuts

Eigenlijk lijkt hij best bordeauxrood maar dat is hij niet echt. Het is meer een donkerbruine kleur waarin roodkleurige shimmer ingestopt is. Zeker een mooie herfst kleur! Nog mooier is dat dat hij in een laagje dus helemaal goed dekt. Dat maakt me heel erg blij, haha. Hele mooie kleur en ik zou hem zeker aanraden voor de herfst. De shimmer die erin zit zie je wel goed en vind ik altijd heel erg mooi!

Catrice Sweet Macaron Sin

catrice sweet macaron sin

Dit is een hele andere kleur dan die je hiervoor ziet. Een beetje een oudroze kleur. Minder herfstkleur maar zeker een hele mooie kleur. En nog mooier is dat deze ook gewoon in één laagje dekt. Dat had ik dus echt niet verwacht maar is wel zo. Op de foto draag ik trouwens twee laagjes maar een is prima te doen. Ook een mooie kleur. Prima dekking en mooie kleur, wat wil je nog meer?

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Catrice Red goes nuts & Catrice Sweet macaron sin

Zoals je wellicht ondertussen weet vind ik het leuke kleurtjes en raad ik ze ook aan 😉 Je kunt deze lakjes van Catrice kopen bij Trekpleister en bij Kruidvat. Beide bevatten 10ml aan product en kosten €2,79 per stuk.

Lees ook:
Catrice Brown Collection
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook