Charming nude eyes – look in a box van Lidl

charming nude eyes look in a box lidl

Eerder zei ik al dat ik de laatste tijd zo te spreken ben over de Lidl omdat ze daar zoveel leuke spulletjes verkopen. Zo vond je daar ook bijvoorbeeld kwasten, een fohn en haarstyler. Dit was vorig jaar maar afgelopen kerst zag ik het ook weer liggen. Leuk! Ik kwam (al een tijdje geleden weer) een paar leuke make-up boxjes tegen waarmee je een ooglook kunt maken. Een klein boxje met daarin meerdere kleuren oogschaduw, applicator en twee kaartjes waarop staat welke ooglooks je er mee kunt maken, ter inspiratie. Nu ga ik het hebben over de Lidl Charming nude eyes – look in a box van Lidl. Een leuke box die in meerdere varianten verkrijgbaar is en ik koos voor de meest ‘gangbare’ looks, het nude boxje.

Lees ook: Lidl waterproof mascara van Cien

Lidl Charming nude eyes – look in a box van Lidl

En dit is de Charming nude eyes box van Lidl. Het is een lief schattig doosje met daarin alles om een mooie ooglook te maken. Daarin vind je zes kleuren oogschaduw, een applicator met twee kanten, een spiegeltje en achter de spiegel zitten twee kaartjes waarop stap voor stap staat aangegeven hoe je een bepaalde ooglook kunt maken. Op zich een leuk idee ter inspiratie of als je niet zoveel weet van make-up.

charming nude eyes look in a box lidl

De vormgeving van het doosje vind ik wel heel leuk en eigenlijk ook wel schattig. Hij is mooi klein, er zitten leuke kleurtjes in en het spiegeltje erin is natuurlijk een pluspunt. Het meisje op de voorkant vind ik zo leuk en vintage! Ik hou daar ook echt van.

charming nude eyes look in a box lidl
charming nude eyes look in a box lidl
1e rij boven: Pearlescent nude – Powder – Scheer Rose
2e rij onder: Cappuccino – Dusk – Taupe

De kleuren die erin zitten vind ik wel echt leuk. Ik draag niet vaak oogschaduw, maar als ik dit doe dan draag ik wel kleuren die niet zo heel erg opvallen, dus de nude kleuren meestal. Vind het ook mooi om met de wat donkerdere een look te maken, al heb ik dat niet gedaan. Ooglooks maken laat ik liever aan de grote beautybloggers over šŸ™‚ Zelf had ik niet zo’n hoge verwachting van de swatches eerlijk gezegd. Wellicht omdat ik dit ‘maar’ bij een supermarkt kocht voor zo’n drie euro. Tja, mag je daar ook wel een verwachting van hebben?

Ik vind het een leuk palette, maar meer voor iemand die net met make-up begint. De lichte kleuren vallen een heel klein beetje weg op mijn arm, maar ik denk dat die op zich ook mooi te gebruiken kunnen zijn als highlighter als je het heel licht en voorzichtig aanbrengt. De donkere kleuren daarentegen zijn wel mooi. Het is niet zo ‘slecht’ als ik had verwacht en het ziet er leuk uit.
Voor deze box betaalde ik €2,99 en dat valt wel heel erg mee. Of ze nu nog steeds te verkrijgen zijn weet ik niet, maar ik kom ze wel eens tegen in zo’n ‘alles moet weg’ schap bij Lidl.

Lees ook:
Essence Sparkle Sand Effect – 163 Essence Hey nude!
Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid
M.A.C. lipsticks wishlist

11 Reacties

 1. Evelien
  17 januari 2016 / 23:14

  Ik vind dit echt een gaaf palette! Ik zou ook wat sneller de donkere kleuren pakken hoor. De lichtere zou ik misschien gebruiken in andere looks als highlighter ofzo. Ik vind de verpakking erg leuk ook, echt identiek aan de palettes van Essence haha!
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Love it: Het kledingmerk YAYAMy Profile

 2. 12 januari 2016 / 16:37

  Die verpakking is echt geweldig! Doet me een beetje aan mijn all-time favoriete make-up merk the balm!
  Lees het laatste blogbericht van Dominique – Mijn doelen voor 2016My Profile

 3. 12 januari 2016 / 15:18

  Essence heeft palletjes die hier erg op lijken met fijne kwaliteit! Grappig dat ze dit verkopen bij de Lidl!
  Lees het laatste blogbericht van Catherine – Hip Hop MuziekjesMy Profile

 4. anita
  12 januari 2016 / 10:43

  Ik heb ook alle paletten gekocht haha! Ze zijn allemaal een beetje mwah..

 5. Joyce - Lemonylifenl
  12 januari 2016 / 09:45

  Hm ik vind de kleurtjes een beetje tegenvallen! Jammer dat ze ook wat korrelig zijn.
  Lees het laatste blogbericht van Joyce – Lemonylifenl – MUST SEE/DO/EAT PRAGUEMy Profile

 6. Darina
  12 januari 2016 / 06:49

  Het is een mooie palette, jammer dat de kleur een beetje wegvalt, misschien als basis gebruiken? Ik henb deze palette nog nooit bij onze Lidl gezien, volgende keer nog eens kijken šŸ™‚
  Lees het laatste blogbericht van Darina – Weekend Notes #40My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.